MŽNL PŽ-SB: Slavonac dočekuje Slobodnicu, Hajduk Dinamo, Lipik putuje u Veliku!

Nadolazeći vikend rezerviran je za pretposljednje jesensko, 12. kolo MŽNL PŽ-SB! Trenutni lider ljestvice Slavonac iz Nove Kapele ugostit će Slobodnicu, Vinogorac Sikirevce, snage će u Pakracu odmjeriti Hajduk i Dinamo, dok će Lipik putovati u Veliku kod tamošnjeg Papuka!

Oglas

Oglas

U jedanaest kola neporaženi Vinogorac nakon što je u proteklom kolu svladao Jakšić, u subotnjem dijelu programa odmjerit će snage sa Sikirevcima, trenutno desetoj momčadi prvenstva s 12 bodova, odnosno omjerom od tri pobjede, tri neriješena ishoda i pet poraza. Istovremeno, trenutno trećeplasirani Hajduk iz Pakraca nakon što je u posljednjem kolu stigao do sedmog prvenstvenog trijumfa visoko nadvisivši Papuk, s 24 boda na kontu dočekuje Dinamo iz Vidovaca, koji je domaćim slavljem nad Zadrugarom u prethodnom kolu stigao na okruglih 20 bodova što mu je u ovom trenutku dovoljno za čvrsto peto mjesto.

Oglas

Trenutno trinaestoplasirana Požega sa sedam bodova na kontu u sklopu 11. kola sučelit će se s Omladincem iz Gornje Vrbe, koji nakon prošlotjednog trijumfa nad Mladosti s omjerom od četiri pobjede, tri neriješena ishoda i četiri poraza trenutno drži sedmo mjesto ljestvice s prikupljenih 15 bodova. U subotnjem večernjem programu u Novoj Kapeli domaći Slavonac kao lider ljestvice s 26 bodova (jednim više od Vinogorca, dva od Hajduka, tri od Lipika) ugostit će Slobodnicu, koja je s dvije vezane pobjede skočila na jedanaesto mjesto s deset prikupljenih bodova.

Papuk iz Velike s omjerom od pet pobjeda, jednim neriješenim i pet poraza u nedjeljnom je programu domaćin Lipiku 1925, koji u susret ulazi s pet uzastopnih pobjeda i trenutno se nalazi na četvrtom mjestu ljestvice sa zaostatkom od jednog boda od trećeplasiranog Hajduka. Zadrugar u Oprisavcima kao jedna od tri momčadi koja je prikupila 12 prvenstvenih bodova iščekuje Psunj Sokol iz Okučana, trenutno dvanaestu momčad ljestvice s devet bodova, odnosno omjerom od tri pobjede i osam poraza. Kolo će kompletirati svojim susretom Mladost iz Sibinja koja se trenutno nalazi na posljednjem mjestu ljestvice sa šest bodova i Jakšić koji je istovremeno skupio dvanaest.