MŽNL PŽ-SB: Okršaj Slavonca i Lipika, Vinogorac gostuje u Požegi!

Nakon dva uvodna kola na redu je i treće kolo uzbuđenja u MŽNL PŽ-SB! Nakon dva kola samo su dvije momčadi na maksimalnom učinku, Vinogorac i Lipik, pa će tako Vinogorac na gostovanje u Požegu, dok će Lipik na neugodno gostovanje u Novu Kapelu! Tri su susreta na rasporedu u subotu, ostala četiri u nedjelju, svi s početkom od 17:15 izuzev okršaja u Novoj Kapeli koji je zakazan za 19:45.

Oglas

Trenutni lider ljestvice nakon dva kola i osvajač 1. ŽNL BPŽ iz prethodne sezone, NK Vinogorac nakon slavlja nad Papukom i Mladosti, u sklopu trećeg kola putovat će na subotnje gostovanje u Požegu kod istoimenog domaćina, koji je u dva kola obilježio polovičan uspjeh, odnosno domaću pobjedu nad Sikirevcima i poraz u Lipiku.

Oglas

Momčad koja također u dva kola ne zna za poraz, Hajduk iz Pakraca, nakon remija bez pogodaka sa Slobodnicom  i slavlja nad Omladincem u Gornjoj Vrbi 2:6, u ovome kolu u subotu dočekuje Jakšić koji je u dva uvodna kola poražen na gostovanju u Novoj Kapeli i u domaćem susretu sa Zadrugarom. Jedina momčad uz Vinogorac s maksimalnim brojem bodova trenutno je NK Lipik, koji je u dosadašnja dva kola svladao Mladost iz Sibinja (0:2) i Požegu (4:0). U trećem kolu putuju na svoje drugo ovosezonsko gostovanje, ovoga puta na subotnje noćno gostovanje kod Slavonca u Novoj Kapeli, koji je u dva kola obilježio slavlje nad Jakšićem i neriješen ishod na gostovanju u Sikirevcima.

Oglas

Aktualni prvak MŽNL SB-PŽ,  Zadrugar iz Oprisavaca koji je nakon domaćeg poraza od Omladinca iz Gornje Vrbe svladao na gostovanju Jakšić, u trećem će kolu u nedjeljnom programu ugostiti Sikirevce koji su u uvodna dva kola upisali poraz na gostovanju u Požegi i neriješen ishod u domaćem ogledu sa Slavoncem iz Nove Kapele. Papuk iz Velike nakon uvodnog poraza kod Vinogorca i slavlja na domaćem terenu u srazu sa Psunj Sokolom 5:1 u nedjelju putuju u Sibinj kod Mladosti, koja trenutno jedina uz Jakšić još nema bodova na prvenstvenom kontu (porazi od Lipika 0:2 i Vinogorca 4:0).

Psunj Sokol iz Okučana s polovičnim uspjehom (3:4 slavlje kod Dinama i poraz u Velikoj od Papuka) ulazi u treće kolo dočekuju ekipu Slobodnice koja je u dva kola skupila jednako toliko bodova uz zanimljivost da je oba susreta odigrala bez pogodaka (gostujući sraz s Hajdukom iz Pakraca i domaći okršaj s Dinamom). Nedjeljni program svojim će susretom zaokružiti Dinamo iz Vidovaca koji iz dva kola ima jedan osvojen prvenstveni bod, i to onaj u Slobodnici gdje je susret završen 0:0, i Omladinac iz Gornje Vrbe koji je uz uspjeh u pretkolu Hrvatskog kupa u dva ligaška susreta obilježio slavlje u Oprisavcima 2:3 i poraz na domaćem terenu od pakračkog Hajduka.