MŽNL PŽ-SB: Na redu je drugo kolo natjecanja!

Uzbuđenja u MŽNL PŽ-SB stigla su do svoje druge prvenstvene postaje! Tri su susreta zakazana za subotnji dio programa, dok će se preostala četiri igrati u nedjelju, svi s početkom od 17:15!

Oglas

U subotnjem dijelu programa Jakšić nakon uvodnog 1:3 poraza u Novoj Kapeli u sklopu drugog kola dočekuje Zadrugar iz Oprisavaca koji je u sezonu ušao s 2:3 domaćim porazom od Omladinca iz Gornje Vrbe. Gosti iz Oprisavaca u ovom susretu neće moći računati na usluge Krešimira Vuksanovića.

Oglas

Prošlogodišnji osvajač 1. ŽNL BPŽ Vinogorac nakon što je u premijernom kolu došao do tri boda u slavlju nad Papukom iz Velike u drugom kolu čeka Mladost iz Sibinja koja je u prethodnom kolu na domaćem terenu poražena 0:2 od Lipika. Napomenimo da će kod Vinogorca susret pauzirati kartonirani Mateo Škorić.  Subotnji program zaokružit će Lipik i Požega. Lipik u susret ulazi nakon gostujućeg slavlja u Sibinju, dok je Požega u prvom kolu s 3:1 svladala Sikirevce.

Oglas

Papuk iz Velike nakon uvodnog poraza kod Vinogorca na domaćem će terenu ugostiti Psunj Sokol iz Okučana koji je u golijadi prvog kola s 3:4 nadvisio Dinamo u Vidovcima. Susret će kod Papuka zbog kartona morati pauzirati Matej Abramović, dok će zbog istog razloga nedostupan Psunj Sokolu biti Enis Seferović i Goran Jurakić. Omladincu iz Gornje Vrbe nakon trijumfa u Oprisavcima na domaći teren stiže Hajduk iz Pakraca koji je u prvenstvo ušao domaćim remijem sa Slobodnicom.

Nakon nule u Pakracu, Slobodnica će snage odmjeriti s Dinamom iz Vidovaca koji u susret ulazi nakon domaćeg poraza od Psunj Sokola, dok će Sikirevci nakon poraza u Požegi prvi bod ili bodove tražiti u srazu sa Slavoncem iz  Nove Kapele koji u prvom kolu s 3:1 nadvisio ekipu Jakšića.

Izvor: HNS Comet