MŽNL PŽ-SB: Derbi Vinogorca i Hajduka, Papuk domaćin Omladincu iz Gornje Vrbe!

Za vikend su na rasporedu susreti šestog kola MŽNL PŽ-SB! Iz sedam susreta izdvajamo subotnji derbi u kojem Vinogorac dočekuje Hajduk iz Pakraca, dok će u nedjeljnom dijelu programu u Velikoj Papuk ugostiti Omladinac iz Gornje Vrbe! Četiri su susreta planirana za subotu, ostala tri za nedjeljni dio programa, svi s početkom od 16:15!

Oglas
Izvor: HNS Comet

Vinogorac koji je u pet kola i dalje neporažen uz učinak od tri pobjede i dva neriješena ishoda u subotu će ugostiti Hajduk iz Pakraca, s kojim zajedno dijeli drugo mjesto s identičnim brojem bodova. Zanimljivo, oba takmaca u susret ulaze nakon boda iz prošlog kola gdje je Vinogorac remizirao u Oprisavcima, a Hajduk u derbiju s Lipikom.

Oglas

Slavonac iz Nove Kapele koji u kolo ulazi s jedanaest bodova i identičnim učinkom kao i Hajduk te Vinogorac u subotnjem dijelu programa putovat će na gostovanje u Požegu kod istoimenog domaćina koji je nakon pet kola skupio tri prvenstvena boda.Lipik 1925, nakon neriješenog ishoda u Pakracu s kojim je došao do osmog prvenstvenog boda, također u subotnjem dijelu programa snage će odmjeriti s Dinamom iz Vidovaca, koji u susret ulazi s istim brojem bodova kao i njihov domaćin, nakon što su u susretu posljednjeg kola remizirali sa Sikirevcima.

Oglas

Subotnji program svojim će susretom upotpuniti Jakšić koji je u prethodnom kolu obilježio svoje prvo ovosezonsko slavlje (u Okučanima kod Psunj Sokola 1:2)  i Slobodnica koja u susret ulazi nakon trećeg prvenstvenog remija, odnosno boda iz domaćeg susreta s Omladincem iz Gornje Vrbe. U nedjeljnom dijelu programa lider ljestvice nakon pet kola, Papuk iz Velike, s omjerom od četiri pobjede i jednog poraza u domaćem srazu dočekuje Omladinac iz Gornje Vrbe, koji u susret ulazi sa sedam osvojenih bodova, odnosno dvije pobjede, jedan neriješen ishod i dva poraza.

Mladost iz Sibinja s tri boda iz pet susreta svom terenu u nedjelju će ugostiti prošlogodišnjeg osvajača ovog natjecanja, Zadrugara iz Oprisavaca, koji u susret ulazi s pet bodova, nakon što su u sklopu petog kola remizirali u domaćem okršaju s Vinogorcem. Kolo će svojim nedjeljnim susretom zaokružiti Sikirevci i Psunj Sokol iz Okučana. Sikirevci u ogled ulaze s pet bodova nakon “nule” sa Sikirevcima, a Psunj Sokol sa šest bodova nakon dva uzastopna poraza.

Izvor: HNS Comet