MŽNL PŽ-SB: Derbi Lipika i Vinogorca, Slavonac iz Nove Kapele na iskušenju u Gornjoj Vrbi!

Nadolazeći vikend u MŽNL PŽ-SB rezerviran je za posljednje kolo jesenskog dijela prvenstva! Tako će u 13. kolu u derbiju snage odmjeriti Lipik i Vinogorac, lider Slavonac iz Nove Kapele putuje u Gornju Vrbu, a pakrački Hajduk u Okučane!

Oglas

Derbi posljednjeg jesenskog kola rezerviran je za ogled između četvrtoplasiranog Lipika i trenutno drugoplasiranog Vinogorca. Lipik je nakon pet uzastopnih slavlja poražen u posljednjem kolu u Velikoj te trenutno na kontu ima 23 boda, dok je Vinogorac u zadnjih šest dvoboja uprihodio čak 16 od mogućih 18 bodova te je trenutno bod iza lidera iz Nove Kapele te bod ispred Hajduka iz Pakraca.Subotnji program svojim će susretom kompletirati Jakšić i Požega. Jakšić u susret ulazi kao deveta momčad ljestvice s omjerom od četiri pobjede i osam poraza, dok je Požega trenutno posljednjeplasirana momčad sa sedam osvojenih bodova, dva manje od Mladosti i Psunj Sokola

Oglas

Lider ljestvice Slavonac iz Nove Kapele s tri uzastopne pobjede trenutno je na 29 osvojenih bodova (omjer od devet pobjeda, dva neriješena ishoda i jednog poraza), a u nedjeljnom dijelu programa gostovat će u Gornjoj Vrbi kod tamošnjeg Omladinca. Domaćini u ogled ulaze s dvije uzastopne pobjede (Mladost 6:1 i Požega 1:3) s kojima trenutno drži sedmo mjesto ljestvice s 18 osvojenih bodova. Trenutno trećeplasirani Hajduk iz Pakraca s 27 osvojenih bodova (osam pobjeda, tri remija i jedan poraz) i dva uzastopna slavlja (Papuk 8:1 i Dinamo 5:0) putuje u Okučane kod tamošnjeg Psunj Sokola, koji s omjerom od tri pobjede i devet poraza drži dvanaestu poziciju uoči ovog kola.

Oglas

U susretu trenutno pete i šeste momčadi prvenstva, Dinamo u Vidovcima iščekuje Papuk iz Velike. Dinamo u susret ulazi s omjerom od šest pobjeda, dva neriješena ishoda i četiri poraza, dok je Papuk s bodom manje, 19, u prošlom kolu obilježio šesto prvenstveno slavlje slavivši na domaćem terenu nad Lipikom 2:1. Slobodnica je nakon dvije uzastopne pobjede s kojima se pomakla s dna ljestvice u posljednjem kolu poražena u Novoj Kapeli,a trenutno jedanaestoplasirana momčad prvenstva domaćin je Zadrugaru iz Oprisavaca koji je u prethodnom kolu slavio u domaćem susretu nad Psunj Sokolom što mu je bilo četvrto prvenstveno slavlje i s ukupnih 15 bodova trenutno drže osmo mjesto prvenstvenog poretka. U nedjeljnom dijelu programa desetoplasirani Sikirevci s prikupljenih dvanaest bodova (tri pobjede, tri neriješena ishoda i šest poraza) dočekuju Mladost iz Sibinja koja je u prošlom kolu izborila tri vrlo važna boda svladavši Jakšić, što im je donijelo bijeg s dna poretka na trenutno pretposljednje, 13. mjesto.