MŽNL Osijek-Vinkovci: Veliki derbi u Donjem Miholjcu, dok Dilj dočekuje Slogu

Za vikend se igraju utakmice jubilarnog desetog kola u MŽNL Osijek-Vinkovci. Najveću će pažnju svakako izazvati derbi koji je na rasporedu u subotu u Donjem Miholjcu, međutim ni na ostalim terenima ne bi trebalo nedostajati uzbuđenja.

U subotu će Otok pokušati potvrditi bodove donesene iz Jarmine, a na noge im stiže Radnički iz Dalja koji je također slavio u prošlom kolu. Pobjeda i tri boda su imperativ i sastavu HAŠK Sokola iz Starih Jankovaca, a oni će na Gatini dočekati fenjeraša iz Jarmine. Veliki je derbi na programu u Donjem Miholjcu, ondje će Jedinstvo jurnuti po bodove, te će pokušati biti prva ekipa koja je otkinula nešto lideru iz Vardarca. Pobjeda Zelenih značila bi praktički osvajanje naslova jesenskog prvaka, dok bi se Miholjčani pobjedom uključili u borbu za prvo mjesto.

Slavonija će premijeru imati u Vrbanji gdje će igrati do kraja polusezone zbog rekonstrukcije terena u Soljanima, a u subotu će tražiti bodove u susretu s Borcem. Mladost će u Đakovačkoj Satnici nakon dva uzastopna remija pokušati doći do troboda u susretu sa Zrinskim. Darda igra drugu uzastopnu utakmicu na svom terenu, a danas će ugostiti Županjce.
U Babinoj će se Gredi susresti domaćin i gosti iz Višnjevca, a prošle je sezone na njihovim međusobnim utakmicama padalo više od pet pogodaka. U Livani će tamošnji Tomislav ugostiti sastav iz Meca koji ide na drugo uzastopno gostovanje. Posljednji se susret igra na Dilju gdje će Crijepari dočekati sastav Sloge iz Štitara. Sve su utakmice na rasporedu od 15:00.