MŽNL Osijek-Vinkovci: U srijedu se igra međukolo

U srijedu, 06. rujna, na rasporedu je međukolo, odnosno četvrta prvenstvena etapa za nogometaše u MŽNL Osijek-Vinkovci. Nakon prve tri dionice, na vrhu je Vardarac s devet bodova, dok ga prate Mladost, Jedinstvo i Sloga sa sedam bodova.

Oglas

Baš će se ovo kolo u Donjem Miholjcu susresti tamošnje Jedinstvo i satnička Mladost. Svakako da je kvaliteta na strani domaćina i da je objektivno Jedinstvo favorit protiv svakoga u ovoj ligi, međutim i Satničani su na početku ove sezone pokazali da i ove sezone planiraju biri stabilni. Prve će ovosezonske bodove tražiti Tomislav iz Livane koji u srijedu dočekuje Višnjevčane koji će na drugo uzastopno gostovanje. Tomislavu je već polako pobjeda imperativ, a dodatan naboj ovoj utakmici daje susjedski derbi. Prvenstveni lider iz Vardarca nikako ne bi smio imati problema u Jarmini, međutim Dinjar uporno ističe kako se svakoga u ovoj ligi mora shvatiti ozbiljno i da u srijedu moraju biti maksimalno ozbiljni. Derbi sportskih prijatelja igra se u Dalju gdje gostuje Borac. Radnički bodove želi ostaviti na svom terenu u Dalju, međutim i Boboćanima bi bilo slatko uzeti pokoji bod u gostima.

Oglas

Radnički iz Meca nakon poraza u Bošnjacima traži povratak dobrim rezultatima u domaćem susretu s novakom iz Štitara. Prve će bodove tražiti i Otok kojem u goste stiže osokoljeni Zrinski. Otočani su nanizali tri poraza, igra Đurkovićeve momčadi uopće nije bila loša, međutim nedostajala je realizacija i malo sportske sreće, a u Otoku se nadaju kako će im se sve vratiti već u srijedu. Prvu će ovosezonsku pobjedu vijati i Jankovčani. HAŠK Sokol je donio veliki bod iz Darde, a trener Majstorović ističe kako on ne znači puno ako ga se ne potvrdi na Gatini. Babogredci su nakon hladnog tuša u Đakovačkoj Satnici u srijedu domaćini, međutim neće im biti niti malo lako jer u goste stiže Darda. Za obje se ekipe može reći da su rezultatski podbacile u prošlom kolu, stoga će oboji jurnuti po bodove, iako treba reći da je veći pritisak na Šokadiji. Zanimljivo bi trebalo biti i u Soljanima kada tamošnja Slavonija igra drugu uzastopnu domaću utakmicu. Nakon pobjede i preokreta nad Tomislavom, u srijedu žele isto ponoviti i u susretu s Diljem. Crijepari su i dalje neporaženi, a plan im je i iduće kolo dočekati s rubrikom porazi nula.

Oglas

Sve su utakmice na rasporedu od 17 sati.