MŽNL Osijek-Vinkovci: Dilj dočekuje Vardarca, susjedski derbi u Županji

Za vikend su na rasporedu susreti 12. kola u MŽNL Osijek-Vinkovci. Prvenstveni će lider nakon dva uzastopna kiksa na još jedno veliko iskušenje, dok će Darda i Jedinstvo ovo kolo u goste.

HAŠK Sokol će nakon šestice u Dalju ovo kolo na svojoj Gatini ugostiti Radnički, ali iz Meca, ekipu koja također u prošlom kolu nije upisala trobod. Slavonija iz Soljana je u dobroj formi, a u Vrbanji će u subotnjem terminu ugostiti sastav Višnjevca koji je pod Brkićem također u odličnom naletu. U izvrsnoj je formi i Darda, 11 su kola neporaženi, a u subotu Stojkovićeva momčad želi pobjedu nad gostima iz Štitara. Susjedni se derbi igra u Županji gdje će se susresti tamošnji Radnički i Zrinski iz Bošnjaka.

Otok će ovo kolo opet u goste, u nedjelju će gostovati u Livani u posljednje vrijeme vrlo dobrog Tomislava. U Đakovačkoj će se Satnici susresti ekipe koje su u prošlom kolu upisale poraze, domaća Mladost i Borac iz Bobote. Zanimljivo bi moglo biti u Babinoj Gredi gdje će Šokadiji na noge stići sastav iz Dalja, dok bi na papiru najlakši zadatak trebalo imati Jedinstvo koje dočekuje Borince. Derbi kola igra se na Dilju gdje Crijepari čekaju vodeću momčad prvenstva, ekipu Vardarca. Subotnji se susreti igraju od 15 sati, dok će nedjeljne utakmice početi u 14:00.