MŽNL Osijek-Vinkovci: Derbiji kola u Dardi i Đakovačkoj Satnici

Nakon što su Međužupanijski ligaši u OBŽ i VSŽ u srijedu odradili četvrtu prvenstvenu etapu, pred njima je novi radni vikend. Novo kolo donosi niz novih uzbudljivosti, a svakako da će najzanimljivije biti na Dilju, te u Satnici i Dardi.

Oglas

Pred Diljem su dvije domaće utakmice, a u prvoj dočekuju nogometaše iz Livane koji su u srijedu upisali prvu ovosezonsku pobjedu. Opće je poznato kako su Crijepari na svom terenu goropadni, pa je cilj trenera Rožića i njegove ekipe osvojiti šest bodova i pozicionirati se u vrhu lige. Derbi kola igra se u Đakovačkoj Satnici gdje Mladosti na noge stiže drugoplasirana Slavonija iz Soljana. Mladostaši su još uvijek bez poraza, na svom su terenu sudeći po prve dvije utakmice dominantni, međutim Slavoncima nije nepoznanica ondje uzeti pun plijen. Vrlo zanimljivo bit će i u Dardi gdje gostuje sastav Jedinstva iz Donjeg Miholjca. Darda ove sezone ostvaruje pobjede u gostima, dok se kući zadovoljavaju remijima, no trener Stojković ističe kako je došlo vrijeme za promjenu, a gdje ćeš veći motiv kad ti u goste stiže jedan od favorita prvenstva. Sudeći po rezultatima s početka prvenstva, najveće je razočaranje svakako Šokadija koja na kontu ima tek bod, a u subotu će Šokci put Županje gdje ih dočekuje Radnički. Županjci su također nezadovoljni ishodom od srijede, te ističu kako je prilika za popravak na svom terenu pred svojim navijačima.

Oglas

Zrinski će u Bošnjacima ugostiti Sokole iz Starih Jankovaca koji su povezali tri utakmice bez poraza, te nikako ne namjeravaju tu stati. Međutim Filipovićeva momčad ozbiljno računa na domaće bodove, stoga će od prve minute jurnuti po trobod. Sloga iz Štitara također ostvaruje odlične uspjehe na svom terenu, a nastavak istih očekuju i za vikend kada im u goste stiže Otok koji na bodovnom stanju broji tek bod. Boboćani će na svom travnjaku ugostiti nogometaše iz Meca u utakmici koja na prvi pogled daje zaključak kako su sva tri znaka moguća. Vardarac će na svom travnjaku pokušati nastaviti s maksimalnim učinkom u utakmici s Radničkim iz Dalja. Posljednja se utakmica kola igra u Višnjevcu gdje Adamovićevu momčad zanima isključivo pobjeda u susretu s Borincima. Sve su utakmice na rasporedu od 17 sati.