MŽNL Osijek-Vinkovci: Derbi u Dardi, Dalj gostuje kod Slavonije

Pred nama je 14. prvenstvena etapa u MŽNL Osijek-Vinkovci. Nekoliko je kola do kraja jesenskog dijela, a bodovi su svima itekako potrebni. Svima je cilj isti, skupiti ih što više kako bi na proljeće bilo lakše s obzirom da se smanjuje liga s 18 na 16.

Oglas

U Županji će tamošnji Radnički nakon pobjede u Štitaru pokušati potvrditi gostujuću pobjedu u susretu s Borcem koji je povezao dvije utakmice. Derbi kola igra se u Dardi. Domaćin će ugostiti trenutno prvoplasiranu momčad iz Vardarca. Mladost će nakon tri uzastopna poraza iskupljenje tražiti u susretu s Višnjevcem koji je u vrlo dobroj formi. Debi na klupi Jedinstva ima Dinko Puljić, a u subotu ce njegova nova ekipa tražiti pobjedu nad gostima iz Meca. Slavonija će danas u Vrbanji ugostiti sastav iz Dalja.

Oglas

U Livani će tamošnjem Tomislavu na noge stići HAŠK Sokol. Susjedni se derbi igraju u Bošnjacima i Vinkovcima. Zrinski će ugostiti nogometaše Sloge, dok će Dilju na noge stići Borinci. Šokadija će nakon pobjede u Mecama pokušati doći do domaće pobjede nad Otokom. Svi su susreti na rasporedu od 14:00.

Oglas