MŽNL Osijek-Vinkovci: Derbi kola se igra na Dilju

Ovaj se vikend nastavlja natjecanje u MŽNL Osijek-Vinkovci. Pred nogometašima je treće kolo, a četvrtu će prvenstvenu etapu odraditi već u srijedu kada se igra međukolo.

Oglas

Nakon dva uzastopna poraza, ali i izuzetno teškog rasporeda, Tomislav iz Livane će na daleko putavanje u Soljane kod Slavonije koja je na polovičnom učinku, s pobjedom i porazom. Derbi kola igra se na Dilju gdje će Crijeparima na noge zakuhtalo Jedinstvo. Miholjčani su na domaćem terenu povezali dvije pobjede, a i Dilj je bez poraza te na kontu ima četiri boda. Zanimljivo bi trebalo biti i u Đakovačkoj Satnici gdje će tamošnja Mladost ugostiti nogometaše Šokadije koji nakon dvije prvenstvene etape broje tek bod, pa im negativan rezultat u Satnici nikako ne dolazi u obzir. Darda će pak prvu domaću pobjedu tražiti u subotnjem susretu kada im na noge stiže HAŠK Sokol.

Oglas

Radnički iz Županje će nakon dvaju uzastopnih dvoboja s imenjacima u ovom kolu ugostiti sastav Otoka koji je sezonu počeo s dva poraza. U Bošnjacima će Zrinski nakon polovičnog učinka u dva kola ugostiti nogometaše Radničkog iz Meca koji su za sada pokazali kako igraju tvrdo i na malo pogodaka, što ih nije baš odlikovalo prethodnih sezona. U Štitaru će se sučeliti dva novaka u ovom rangu natjecanja, Sloga dočekuje ekipu iz Dalja. Borac iz Bobote će prve bodove tražiti u susretu s Borincima, dok će Vardarac u nedjeljnom terminu ugostiti ekipu Višnjevca. Sve su utakmice na rasporedu od 17 sati.