MŽNL Osijek-Vinkovci: Darda dočekuje Crijepare, Jedinstvo na ispitu u Bošnjacima

Ovaj se vikend igra sedmo kolo u MŽNL Osijek-Vinkovci. Nakonšest prvenstvenih etapa na vrhu je momčad Vardarca koja je jedina sa stopostotnim učinkom.

Oglas

U subotu će u Đakovačkoj Satnici gostovati Tomislav. Mladostaši su u dosadašnja tri domaća susreta svaki put uzeli pun plijen, a želja svih u klubu je nastaviti s pobjedama na svom terenu. Međutim, iskusni trener Lelas upozorava kako se Tomislav uzdigao i kako je u posljednja tri susreta osvojio sedam bodova. Vrlo zanimljivo bi trebalo biti u Dardi gdje gostuje Dilj. Domaćin je u dosadašnja tri domaća susreta svaki put podijelio bodove s protivnikom, dok su se s gostovanja vraćali s punim plijenom. Dobru formu iz gostiju Stojkovićeva momčad želi predočiti i na svoj teren, međutim nešto će se pitati i Crijepare koji su i tijekom tjedna u vinkovačkom kupu potvrdili povratak na staru formu. Susjedni se derbi igra u Županji gdje gostuje Slavonija. Obje se ekipe vrlo dobro poznaju, ne bi smjelo biti nekakvih iznenađenja, pa gledatelje očekuje interesantan susret. U Boboti će tamošnji Borac pokušati doći do bodova u susretu s HAŠK Sokolom. Vardarac pak na svom terenu nikako ne bi smio imati problema s Otokom koji je trenutno na pretposljednjem mjestu.

Oglas

Jedinstvo će pak u nedjelju na ispit u Bošnjake na noge Zrinskom. Zrinski je u dosadašnja tri domaća susreta stopostotan, pa je jasno pred kakvim je teškim zadatkom momčad iz Donjeg Miholjca. Ništa manje zanimljivo ne bi trebalo biti i u Štitaru gdje Slogi na noge stiže Šokadija koja je u prošlom kolu upisala prvu pobjedu. Derbi starih poznanika igra se u Višnjevcu gdje će u nedjelju gostovati sastav Radničkog iz Meca. Fenjeraš iz Jarmine će na svom terenu ugostiti ekipu iz Dalja. Svi su susreti na rasporedu od 16:30.