MŽNL Osijek-Vinkovci: Baranjski derbi u Mecama, Darda gostuje u Soljanima

Pred nama je novi vikend i nastavak uzbudljivosti diljem terena u MŽNL Osijek-Vinkovci. Na rasporedu je šest kolo, a jedino sigurno je da će i nakon ovog kola na vrhu biti Vardarac koji nakon pet etapa ima četiri boda prednosti pred konkurencijom.

Oglas

Prvenstveni će lider u subotu na baranjski derbi u Mece. Plantosarova je momčad u dosadašnja dva domaća susreta uzela pun plijen, a mladom je strategu cilj srušiti i trenutno prvoplasirane. Vardarac je nakon pet kola jedini s maksimalnim učinkom, a Dinjarova klapa želi taj učinak zadržati i nakon utakmice u Mecama. HAŠK Sokol je u prva dva domaća susreta upisao četiri boda, a želja je na bodovni konto dodati još tri i u subotu kada im u goste stiže Sloga iz Štitara. Gosti su goropadni na svom terenu, a gostujući su bod osvojili tek u Jarmini. Nakon tri vezana remija uvukla se nekakva nervoza u redove Jedinstva, a u subotu u Donji Miholjac stiže Radnički iz Županje. Radi mira u kući Miholjčanima su imperativ tri boda. Prvu će prvenstvenu pobjedu u subotu tražiti ekipa Otoka, a u goste im stiže Borac koji se s prva dva gostovanja vratio poražen.

Oglas

Drugu uzastopnu domaću utakmicu igraju nogometaši Dilja, a na vrući teren stiže satnička Mladost. Crijepari su u prvih pet kola zabilježili tek jednu pobjedu, a cilj Rožićeve momčadi za nedjelju i ugodne Vinkovačke jeseni su svakako novi bodovi. Radnički je u svom Dalju za sada stopostotan, a u nedjelju im u goste stiže Višnjevac. Domaća momčad svakako želi nastaviti pozitivan domaći niz, dok Višnjevčani u svojim redovima svakako imaju kvalitetu za slavlje u Dalju. Vrlo zanimljivo bi trebalo biti u Soljanima gdje tamošnjoj Slavoniji na noge stiže Darda. Slavonija je do sada povezala tri domaće pobjede u tri utakmice, a pred Matijevićevom je momčadi sada pravi izazov jer Darda još ne zna za poraz, a k tome ima i dvije pobjede s dva gostovanja. Tomislav iz Livane nikako ne bi smio imati problema na svom terenu kada im u goste stiže ekipa Borinaca. Tijekom tjedna je momčad Šokadije iz Babine Grede preuzeo iskusni lisac, trener Miroslav Buljan. Buljan se vratio u Šokadiju nakon tri sezone, a cilj mu je povratak Šokaca na pobjedničke staze. Babogredcima je svakako u nedjelju pobjeda imperativ, a u goste im stiže Zrinski iz Bošnjaka. Svi se susreti igraju od 16:30.