Mursa VBK i CB Downtown u finalu seniora, AB Skripta i Caffe 5 Gravia kod veterana

Nedjeljni dan Malonogometnog turnira u Tenji bio je ispunjen susretima polufinala u sve tri konkurencije, a u sve tri imali smo po jednu uvjerljivu pobjedu: Lege su svladale NS NK Čepin kod pionira 6:0, Mursa VBK je u seniorskoj konkurenciji svladala Autopraonicu Mustang 6:1 te AB Skripta koja je kod veterana u najvećoj pobjedi dana slavila nad ekipom Hebron Kafić Uzdravlje sa 9:2. Finale u ponedjeljak kod pionira je u nakon trilera kaznenih udaraca izborila ekipa PZ Ćelije, Caffe 5 Gravia je kod veterana svladala odličnu ekipu Eko-Jazo 4:2, dok je drugi finalist seniora CB Downtown koji je izvrstan turnir okrunio ulaskom u finale pobjedom nad Caffe 5 Graviom DGO.

Oglas

Oglas

Nedjeljni raspored ponovno su kao i prethodnih dana započeli pioniri susretima polufinala u kojima su se sastale momčadi Lege i NK NS Čepin, a finale je izborila pobjedom 6:0 ekipa Lega, za koje je hat-trick obilježio Tin Tomljanović, dok su ostali strijelci za Lege bili Pavlić, Bilić i Kerovec.

Oglas

U drugom polufinalnom susretu pionira mogli smo vidjeti i lutriju sedmeraca u kojem se bolje snašla momčad PZ Ćelije u srazu sa Perfect Teamom nakon što je u regularnom dijelu bilo 2:2. U tom dijelu oba pogotka za Ćelije postigao je Luka Strvić, dok su Abramović i Sporiš pogađali za Perfect Team. U lutriji penala bolje su se našle PZ Ćelije koje slave ulazak u finale sa konačnih 5:4.

Program se zatim prebacio na veteransku konkurenciju, gdje su se u prvom susretu polufinala susrele momčadi Eko Jazo i Caffe 5 Gravia. U četvrtoj minuti Caffe 5 Gravia došla je vodstva kojeg do kraja nije ispuštala a taj prvi kao i drugi gol u desetoj minuti djela su Marija Mijatovića. Prije kraja prvog poluvremena zaostatak smanjuje Balaš. Pogotke su još u drugom vremenu za Graviu postigli Kovačević i Brzam, dok je pogodak za 2:3  kod Eko Jaze postigao Musa.

U drugom susretu polufinala snage su odmjerili momčadi AB Skripta i Hebron Kafić Uzdravlje. Već do poluvremena bilo je 4:1, da bi do kraja ta prednost narasla na 9:2. Najistaknutiji kod AB Skripte bio je Goran Dakić sa tri pogotka, dok su po dva nadodali Rožmarić, Ižaković i Stojković. Za Hebron Kafić Uzdravlje pogađali su Baraći i Požega.

Napokon je došao red i na seniore gdje je nedjeljni spektakl u Tenji također sačinjen sa dva polufinalna susreta, od kojih je prvi okršaj dosada neokrznute Murse VBK i Autopraonice Mustang.  Mursa VBK je sa pobjedom 6:1 opravdala status favorita, a po dva gola u tom susretu za Mursu su postigli Krešimir Šinko i Andrej Pandurević, Damjanović i Mihaljević tresli mreže jednom i donijeli svojoj ekipi novo veliko finale. Za Autopraonicu Mustang jedini pogodak na susretu bio je pri rezultatu 1:1 a strijelac je bio Ante Franković.

Nedjeljni dan u Tenji svojim su polufinalnim susretom u seniorskoj konkurenciji zaključili CB Downtown i Caffe 5 Gravia DGO. Na prvi gol morali smo čekati do šeste minute kada se na pravom mjestu ukazao i poentirao za 1:0 Matej Belaj. Pet minuta kasnije prednost Downtownu na 2:0 povećava Matteo Ileš, dok je gol za potpuni mir i današnje finale donio svojim drugim pogotkom na utakmici Matej Belaj. Mjesta za slavlje nema previše jer je finale već u 22:00!

Ponedjeljak je namijenjen za finalne večeri u kojima ćemo gledati susrete za 3. mjesto pa potom finala. Startamo sa pionirima, malo prije 19 sati za treće mjesto igraju NS NK Čepin i Perfect Team, dok se u finalu sastaju PZ Ćelije i Lege. Potom se iza 20 sati očekuje susret za treće mjesto u konkurenciji veterana gdje se sastaju Eko Jazo i Hebron Kafić Uzdravlje, a zatim prelazimo na seniore gdje će susret za treće mjesto odigrati Autopraonica Mustang i Caffe 5 Gravia DGO.

Potom slijedi i sama završnica, a u prvom velikom finalu, onom veteranskom, sastaju se Caffe 5 Gravia i AB Skripta, a potom pod tenjske reflektore i mnogobrojnu publiku izlaze kao šećer na kraju i okršaj večeri između ekipa Mursa VBK i CB Downtown.