Mursa u Splitu izborila majstoricu

Kakva drama u Splitu, kakva borba za svaki poen i na kraju velika pobjeda Murse u pet setova kojom su izborili povratak u Osijek gdje će odigrati majstoricu za plasman u finale Prvenstva Hrvatske.

Oglas

OK SPLIT – MOK MURSA  2:3 (25:21, 18:25, 25:23, 22:25, 14:16)

Oglas

Nisu dobro krenuli u utakmicu osječki odbojkaši, očigledno se skupilo puno grča nakon iznenađujućeg domaćeg poraza u prvoj utakmici polufinala, malo toga je funkcioniralo u igri Teppertove momčadi i Split je to sve kaznio i osvojio prvi set. U drugu dionicu Mursa kreće onako kako smo je navikli gledati tokom čitave sezone, koncentrirano, borbeno u obrani, brzo u napadu i tu domaći nisu imali puno šanse, set je protekao u potpunoj kontroli Mursaša. Sami uvod u treći set bio je bolji za Split, poveli su 3:1, ali onda Mursa dodaje gas i prelazi u vodstvo, igra se poen za poen do 11:10 kada Split ponovno odlazi na dva poena prednosti što je bio znak da set polako ide na stranu domaćina. Borili su se Osječani, vraćali i nakon 3 poena zaostatka, no povratka nije bilo i Split je došao do vodstva 2:1

Oglas

Vodstvo Splita značilo je ogroman pritisak na igrače Murse, genijalna sezona stala je u dva seta u Splitu, to je bilo mjesto i vrijeme da pokažu od čega su stvarno satkani, i pokazali su. Satkani su od čeličnih živca, od junačkog srca i ogromnih muda! Kada je bilo najteže skupili su glave, odigrali odlično, bili strpljivi i nagrada nije izostala! Četvrti set 22:25, i onda velika drama, borba za svaki poen i na kraju pobjeda koja donosi majstoricu koja će se u subotu igrati u Gradskom vrtu.