Mursa u novu sezonu u savršenim dresovima!

Nogometaši Murse možda još uvijek ne znaju kada će krenuti u novu sezonu, ne znaju niti u kakvom će obliku liga biti u novoj sezoni, no ono što znaju je da će u njoj izgledati – fantastično!

Agilni predsjednik Zlatko Koščević odlučio je u povodu skorašnjeg 50. rođendana kluba s Mačkamame prirediti posebnu garnituru dresova, povjerenje je dao novom vrataru Murse Ivanu Staziću, inače našem suradniku u nedavnim izborima i stalnom “pomoćniku” kada je Sportalu potrebna nekakva grafička dorada. A kada Ivan uzme nešto u svoje ruke ne može ispasti manje od fenomenalnog!

Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat’ će uvijek
najljepša pjesma i stih.

Tekst je koji se nalazi na dresu na kojem je i stilizirani spomenik Paulini Hermann – Mačkamami, humanitarki iz 19. stoljeća po kojoj i stadion nosi ime.

Ivan i njegov S-design se već istaknuo s nekoliko sjajno dizajniranih dresova, prije svega to su oni vukovarske Mitnice i Golea iz Dopsina koji isto kao i Mursin novi dres izgledaju zaista sjajno. Mursa će za sve svoje navijače i sve one kojima se dres sviđa isti staviti u prodaju, pa se i ovim putem pozivaju svi zainteresirani da se jave putem klupske Facebook stranice za detaljnije informacije. Navijački dres je s brojem 50 na leđima, naravno, u skladu s 50. rođendanom kluba.