Mursa traži nastavak pozitivne serije, Marsonia u goste kod Istrijana

 

Odbojkaši osječke Murse u 4.kolu odbojkaške Superlige pokušati će nastaviti pobjedničku seriju iz prva 3 kola. Nakon 3 relativno lakše utakmice u kojima je Mario Teppert mogao rotirati sastav te tako odmoriti ključne igrače, u subotu će odigrati prvi derbi ove sezone protiv uvijek neugodnog Splita. Utakmicu je najavio primač Murse Josip Ilić:

“Nakon uvodna 3 kola i maksimalnog učinka dočekujemo ekipu Splita. Usprkos činjenici da Igor Omrčen više ne igra, ekipa Splita je i dalje odlična ekipa koju ne smijemo podcijeniti. Uz naš pravi pristup i nastavku visoke razine igre koju smo pokazali na početku sezone, očekujemo nova 3 boda i nastavak pobjedničkog niza.”

Utakmicu možete pratiti u dvorani Gradski vrt s početkom u 18:00h ili putem prijenosa na YouTube kanalu Murse.

Brodska Marsonia će u 4.kolu na putovanje u Rovinj kod istoimenog domaćina. Nakon prva 3 kola Marsa se nalazi na 9.mjestu sa jednom pobjedom (čistih 3:0 protiv Zadra) i dva poraza (0:3 protiv Kaštelana i Centrometala). Utakmicu je najavio tehničar Marse Marko Marošević:

„Prvo uranjeno kolo je prošlo jako uspješno. Savladali smo ekipu Zadra na domaćem terenu 3:0. Nakon toga smo izgubili dvije utakmice protiv Mladosti Ribola Kaštela i Centrometala. To smo već prebrodili i okrećemo se idućem kolu protiv Rovinja u gostima gdje su bodovi važni za obje ekipe tako da će biti borbena utakmica. Ako budemo na visini zadatka, neće biti problema za maksimalnim uzimanjem bodova što će nam dati veliki vjetar u leđa za daljnji nastavak prvenstva. Situacija u ekipi je odlična i nadamo se velikoj pobjedi u Istri.“

Utakmica će se odigrati u SD Gimnasium u Rovinju s početkom u 18:00h.