Mursa ostavila Kaštelane bez šanse na parketu Gradskog Vrta

Odbojkaši Murse su, kao i odbojkašice, započeli s doigravanjem za naslov prvaka, a u kojem su možda i glavni favorit. U polufinalnoj seriji Mursaši igraju protiv Ribole Kaštela, a u jučerašnjoj prvoj utakmici serije u Osijeku su svladali Kaštelane s vrlo uvjerljivih 3:0 (25:22, 25:22, 25:22).

Oglas

Nije Mursa 2 godine izgubila od Kaštela, bilo to na domaćem ili gostujućem terenu, tako da su i u ovoj seriji favoriti. To su i potvrdili jučerašnjom predstavom, gdje su ostavili goste bez ikakve šanse. Pokušavali su Kaštelani sve napraviti kako bi uzeli pobjedu, mladi Kulušić je na prijemu nakon prvog seta zamijenio i iskusnog Šormaza, no Matoković, Stanković, Kraljević i ostalo društvo su bili neumoljivi te nisu dopustili Riboli nikakva iznenađenja. Kaštelani su kroz cijeli susret pokušali vršiti pritisak i na glavnog suca, no iskusni Bingula nije dozvolio nikakvu priču te je čak i dao crveni karton Kaštelanima zbog uništavanja mreže. Serija se seli u Kaštel Stari, gdje Mursa može potvrditi plasman u finale. Susret se igra u subotu, s početkom u 18 sati.

Oglas

U drugom susretu polufinala, Mladost je demolirala Kitro Varaždin na domaćem terenu. Bilo je velikih 3:0 za Mladost pa tako zagrebačka momčad može potvrditi plasman u finale već u uzvratu u Varaždinu.

Oglas