Mursa na gostovanju kod Medveščaka, Plamene kod Zagreba, a Brod dočekuje gošće s Kvarnera

Košarkašice Murse VROS će ovaj vikend gostovati kod četvrtoplasiranog Medveščaka u sklopu Premijer ženske lige te je to lijepa prilika za osječke košarkašice da nastave s lijepom formom iz prethodnih kola. Ostvarene su i prve dvije pobjede ove sezone za izabranice Gorana Gunjevića, prvo je u gostima pao Brod na Savi, a zatim i Šibenik na domaćem terenu u zaostaloj utakmici iz ranijeg dijela prvenstva. Upravo ove dvije odlične predstave daju samopouzdanje Osječankama za nastavak prvenstva, a ovog vikenda idu na noge teškom protivniku, Medveščaku. Utakmica je na rasporedu u subotu, s početkom u 16:30h.

Oglas

Trenutno trećeplasirana ekipa prvenstva, Plamen Požega, također će na gostovanje ovaj vikend, isto u metropolu. U dvorani Trnsko će na noge domaćem Zagrebu koji nakon pobjede protiv Šibenika želi isto ponoviti protiv favoriziranih Plamenih. Požežanke su u odličnoj formi ove sezone, u prošlom kolu ostvarena je pobjeda protiv Pule pa će Vladimir Englman htjeti nastaviti sa odličnim rezultatima u prvenstvu. Utakmica je na rasporedu također u subotu, s početkom u 19:45h.

Oglas

Posljednji slavonski premijerligaš, košarkašice Broda na Savi, također će biti u pogonu ovaj vikend, a protivnice će na domaćem terenu u Slavonskom Brodu biti košarkašice FSV-a. Brodske košarkašice su u slabijoj formi ove sezone te su još uvijek bez pobjede, no mlada ekipa trenera Dražena Rimarčuka u svakom kolu podiže lagano formu te je za očekivati da se prva pobjeda ove sezone neće dugo čekati. Prilika za to je protiv FSV-a jer gošće s Kvarnera imaju 4 poraza u posljednjih 5 kola pa bi ovo trebala biti jako zanimljiva utakmica. Početak iste je nešto kasnije nego ostale utakmice, tek u utorak će ove dvije ekipe igrati, s početkom u 19:30h.

Oglas