Mursa kod Medveščaka, Plamene dočekuju FSV

Sljedećeg vikenda kreće drugi dio sezone u Premijer ligi za žene. Mursa je briljantnom partijom protiv Zagreba izborila nastup u Ligi za prvaka u kojoj će debitirati gostovanjem kod Medveščaka, dok su Plamene završile u donjem dijelu i u Ligi za ostanak na svom parketu dočekuju riječki FSV.

Liga za prvaka: 

  1. Medveščak – Mursa
  2. Šibenik – Mursa
  3.  Mursa – Ragusa
  4. Trešnjevka – Mursa
  5. Mursa – Pula

Naravno da u ovom gornjem domu nema lake utakmice, da je svaki protivnik vrlo jak pa i raspored prvih 5 kola izgleda zastrašujuće. Recept za odlične rezultata je “lak”, samo Osječanke trebaju ponavljati obranu koju su igrale protiv Zagreba i dodati precizniji šut u napadu. Nimalo lako, ali i sami protivnici će sigurno izvlačiti najbolje iz njih pa se ne bojimo da neće biti lijepih vijesti za Mursice.

Liga za ostanak:

  1. Plamen – FSV
  2. Split – Požega
  3. Plamen – KAŽL
  4. Plamen – Zagreb
  5. Zadar – Plamen

Plamen s aktualnim rosterom ne smije i neće imati problema izboriti ostanak, dapače, u ovoj konkurenciji objektivno je očekivati da budu među dvije najbolje ekipe Lige za ostanak. Sada se Kapinga potpuno uigrala s ekipom, uz ostale tu je sasvim sigurno dovoljno kvalitete za seriju dobrih rezultata i mirno privođenje sezone kraju.