Mursa i Plamen po prve pobjede

Slavonske košarkašice danas i sutra će u borbu za svoje prve ovosezonske pobjede. Nakon što su u prvom kolu Premijer lige doživjele poraze na gostovanjima kod Medveščaka odnosno Zagreba, ovoga puta pred njima su domaće utakmice u kojima su šanse za pobjedu puno realnije.

Mursa će danas od 18,00 sati u dvorani Jug 2 ugostiti riječki FSV koji je u prvom kolu teško stradao na svom parketu protiv Trešnjevke ubacivši samo 34 poena za 40 minuta igre. Ako je suditi po toj utakmici Osječanke bi trebale bez većih problema do prvog slavlja, no naravno da moraju biti na maksimumu da bi do njega došle.

Plamen će u nedjelju u Grabriku dočekati Trešnjevku koja je kako smo rekli krenula uvjerljivim slavljem protiv FSV-a. U posljednjem vikendu priprema za sezonu Plamen je pobijedio Trešnjevku, no ne treba se previše pouzdati u tu utakmicu nego shvatiti ovo kao potpuno novu utakmicu, daleko važniju. Nema dileme da će se ove sezone sve u igri Plamena vrtiti oko Jelene Ivezić, ona je ključ ali je sigurno i da ne može sama, moraju joj se priključiti i ostale i onda će Požežanke imati šanse protiv svakog protvnika. Dvoboj Plamena i Trešnjevke igra se u nedjelju u 16,00 sati.