/Mursa i Plamen na vrhu A-2 lige košarkašica
Plamen Požega

Mursa i Plamen na vrhu A-2 lige košarkašica

Slavonske predstavnice u A-2 ligi su raspoređene na sami vrh i samo začelje. KK Mursa i ŽKK Plamen Požega su vodeće ekipe te će zajedno sa KK Podravac odlučivati o konačnom pobjeniku lige. Ova 3 kluba su skupila po 15 bodova, jedino što ih dijeli je koš-razlika, a i tu je poprilično gusto, vodeće osiječanke imaju za samo 33 koša bolji omjer od trećeplasiranih podravki.

U međusobnim susretima su se “zarotirali”, Podravac je pobjedio Plamen u 2. kolu u Virju sa 8 poena razlike, požežanke su sa jednakom razlikom u svom “Grabriku” pobjedile Mursu a osiječanke sa 12 poena prednosti Podravac. Dakle iznimno zanimljiva druga polusezona je pred nama, borba za naslov će sasvim sigurno ponuditi neizvjesnost do samoga kraja prvenstva.

Treće predstavnice slavonije na žalost nisu niti blizu ovih rezultata, djevojke iz ŽKK Brod su upisale samo jednu pobjedu, u 2. kolu u Brodu su slavile protiv ŽKK Jabuka Zaprešić 70-66. Nakon toga su u nekoliko utakmica bile blizu pobjeda, ali na žalost uvijek su ostale kratke za nekoliko poena.Od 5. kola nekako se čini da su se brođanke pomalo raspale, rezultati su ružni, a najgore je bilo baš u tom 5. kolu kada su osiječanke sa nevjerovatnih 73 razlike ponizile brođanke.

Valja napomenuti da ŽKK Brod ima utakmicu manje u odnosu na ostale, utakmica 4. kola protiv KK Koprivnice nisu odigrale, pa bi eventualnom pobjedom u tom susretu uhvatile priključak.

Tablica A-2 ženske košarkaške lige
Tablica A-2 ženske košarkaške lige
Podijeli
  •  
  •  
  •