/Mrtva trka Sloge i Mladosti BN
Sloga Podgorač

Mrtva trka Sloge i Mladosti BN

NK Sloga Podgorač je jesenski prvak Lige nogometnog središta Našice, odnosno 3. ŽNL. Sloga je u 10 kola osvojila 25 bodova, a isti učinak ostvarila je i NK Mladost iz Breznice Našičke, ali su plavi iz Podgorača uvjerljivo bolji po gol-razlici. Sloga je odradila odličnu sezonu, pobjede su uvjerljive, a najveća je ostvarena u 7. kolu na gostovanju u Lađanskoj od čak 0-12, što je dovelo do sjajne gol-razlike 51-10.

Sloga je jedini poraz doživjela u 10. kolu na gostovanju kod trećeplasirane NK Seone rezultatom 2-1, koji je i Seonu uključio u borbu za titulu sa samo dva boda zaostatka za vodećim dvojcem.

NK Mladost BN
NK Mladost BN

U Međusobnom susretu Sloga je kao domaćin uvjerljivo slavila 3-0, ali mala prednost Mladosti na proljeće je upravo ta činjenica, da međusobno igraju u Breznici. U drugoj polusezoni uz ova tri kluba u borbu za vrh bi se eventualno mogao uključiti i NK Šipovac koji za vodećima zaostaje 4 boda, ali u 2;4 i 6. kolu na svom terenu dočekuje sve tri vodeće momčadi. Kako je Šipovac do sada sve domaće utakmice pobjedio i to poprilično uvjerljivo, biti će jako zanimljivo na proljeće.

Na samom dnu lige je NK Lug koji je svoj jedini bod osvojio protiv NK Slavonija Klokočevci u gostima. Kako iz ove lige nema ispadanja, i bokšićani mogu bez puno briga odraditi proljetnu polusezonu.

LNS Našice

Podijeli
  •  
  •  
  •