Mrav okupio svoju koloniju na igralištu u Novim Mikanovcima

Legendarni trener Sloge iz Mikanovaca Milan Mrav Mravunac okupio je svoje male mrave i krenuo u potragu za novim pobjedama i bodovima. Naravno najprije s temeljem dobrih priprema u onim prijateljskim pa nakon njih i onim pravim za bodove gdje će Sloga sigurno voditi bitnu riječ u samom vrhu Druge ŽNL NS Vinkovci.

Na prozivku i prvi trening treneru Mravu odazvalo se 16 igrača uz opravdano odsutne koji su na godišnjim odmorima po sunčanim plažama ili su bili spriječeni zbog radnih obaveza no u narednom vremenskom periodu očekuje se popunjavanje igračkog kadra s planiranom brojkom od njih sedam. Predstavljena su i pojačanja koja će osvježiti svlačionicu, a među njima ima i internacionalnih transfera.
Čeka se još samo odluka povratnika u klub Mladena Ramljaka o nastavku karijere, a dres Sloge će u narednoj sezoni nositi novi igrači Rocco Sušac koji dolazi iz Egelantier Boysa (Nizozemska), zatim Tomislav Lajtman koji je pristigao iz Mladosti (Vođinci) te
Zvonimir Salopek koji stiže iz Zrinskog (Tordinci).
U žestokom ritmu treninga bit će i razonode za simpatizere i kibice kluba pa će tako svi s nestrpljenjem čekati predstavljanje novih igrača u okruženju pripremnih utakmica, a prva prigoda će biti memorijalni turnir za bivšeg preminulog člana Dragu Špoljarića koji je stigao do već svoga 25.izdanja, a termin odigravanja je naredni vikend 30. i 31.srpnja kada će se najprije u polufinalnim subotnjim dvobojima ogledati domaćin protiv svog suparnika iz Antina dok će drugi par činit momci iz Prkovaca i Vođinaca.