Motičina se priprema za izazove drugog dijela sezone pod vodstvom trenera Davora Benotića


DONJA MOTIČINA – Ekipa Motičine je završila jesenski dio sezone 1. ŽNL Osječko – baranjske na pretposljednjem mjestu, ali sada se priprema za novi izazov u drugom dijelu natjecanja, s ciljem održavanja mjesta u ligi. Trener ekipe, Davor Benotić, ističe zadovoljstvo tijekom priprema, naglašavajući veliki broj igrača na treninzima i predanost momčadi, kao i aktivnu ulogu klupske uprave.

Oglas

Unatoč odlasku pet igrača, uključujući prvog vratara Boljkovca zbog privatnih obaveza, Motičina se fokusira na jačanje tima novim dolascima. Službeno su potvrđeni dolasci Batrača, koji je proveo vrijeme u NK NAŠK-u, te Banovića i Slivečka, ključnih igrača u planu očuvanja mjesta u ligi. Ostali mogući dolasci trenutno su u pregovorima.

Oglas

Cilj kluba ostaje stabilizacija u ligi, s osobnim ciljem trenera Davora Benotića da postignu sredinu tablice, ali s nadom za više. Termini prijateljskih utakmica su već dogovoreni, a ekipa se posvećuje intenzivnom radu kako bi bila spremna za nastavak sezone.

Oglas

Trener Davor Benotić ističe ambicije kluba da se stabilizira do ljeta kako bi postali konkurentniji u nadolazećim izazovima. Sa željom za stabilnošću i napretkom, Motičina se priprema za sve što donosi drugi dio sezone.

Prvenstvo će otvoriti na domaćem terenu protiv osmoplasirane ekipe Viljeva.