Motičina gazi dalje, Sloga minimalno protiv Omladinca

Našički drugoligaši jučer su zaključili svoje jedanaesto kolo u kojem su domaćini uglavnom ostavljali bodove kod kuće, samo su Sloga i Željezničar uspjeli upisati gostujuće bodove.

Sloga je na gostovanju kod Omladinca slavila minimalnom prednosti od 1-2. Domaći su na početku utakmice preko Alena Korova došli u prednost koju su držali na odmoru. Dino Visković i Nikola Kosić uspjeli su svojim pogotcima u zadnje četiri minute donesti sva tri boda gostima. Iskrica je na svom terenu teško svladala Zoljan rezultatom 3-2. Josip Vidaković zabio je sva tri pogotka za domaće, dok su Vjekoslav Dević i Ivan Kovačević pogađali za goste. Vihor je na svom terenu rutinski svladao Seljaka rezultatom 4-1. Samir i Mario Kubala zabili su po jedan pogodak, a još po jedan zabili su Patrik Čiš i Antonio Andrašek, dok je jedini pogodak za goste postigao Marko Duvnjak početkom susreta, a sredinom drugog dijela je i pocrvenio.

Motičina i dalje gazi sve redom, ovaj put žrtva im je bio Omladinac kojeg su svladali rezultatom 4-0. Kristijan Kovačević postigao je dva, a po jedan su dodali Dino Perišić i Slaven Kubaša s bijele točke. Zagorac i Slavonija odigrali su zanimljivu utakmicu punu golova, na kraju je Zagorac slavio rezultatom 4-3. Ivan Benković zabio je tri pogotka, a Josip Mezak jedan za domaće, dok su za goste pogađali Milan Lončar dva i David Batrac jedan. Željezničar je minimalno slavio na gostovanju u Nizi kod Omladinca. Jedini pogodak na utakmici postigao je Dino Gašparić pred kraj utakmice za vrijedna tri boda gostiju. Lila je na svom terenu uvjerljivo svladala Šipovac rezultatom 5-1. Alen Fruk postigao je dva pogotka, a po jedan su dodali Danijel Ćosić, Tomislav Bogdanić i Mario Marić, dok je počasni pogodak za goste postigao Matko Galić.

 

Odgovori

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.