Monika Vojvodić sutra ponovno u dresu Plamena

Kako smo najavili košarkašice Plamena sutra će otvoriti drugi dio Premijer lige domaćim susretom protiv riječkog FSV-a. Otvaranje Lige za ostanak pobjedom na domaćem terenu nameće se kao imperativ, a svakako će Plamenima od velike koristi biti povratak Monike Vojvodić koja će već u tom susretu ponovno zaigrati u dresu Plamena.

Prvo da se zahvalim “Sportalo.hr” koji mi je poželio dobrodošlicu nazad u Slavoniju. Naime dok ovo pišem putujem autoputom za meni dragu Požegu, koju sam morala napustiti zbog pandemije korone. Ovu prvu polusezonu sam odigrala za ŽKK Šibenik i ostvarili smo skoro sve pobjede i prvobitni cilj tj. ulazak u ligu za prvaka. Nažalost zbog lošije financijske situacije u Šibeniku napuštam klub. Saznavši za to moj bivši i budući trener Vladimir Englman zove me u ponoć i pita je li istina… Samo je rekao pakuj kofere i dolazi. Šta drugo osim “DA” možete odgovoriti osobi koja vam je kao drugi otac. Čovjek koji je sve ispunio što je obećao. Temperamentan na terenu, a van njega jedna duša od čovjeka – rekla je Monika za Sportalo.

Ekipa je dosta drugačija u odnosu na vrijeme kada si ranije nosila dres Plamena, koliko si ih pratila i kakve su ti ambicije u drugom dijelu sezone?

Što se tiče nove ekipe pomoći ću joj da ostane i iduće godine u rangu najboljih u Premijer ligi. Imaju finu ekipu, tu je najiskusnija Jelena Ivezić, tu su još jako dobra Kongoanka na poziciji centra i Amerikanka na poziciji beka. S ostalim domaćim curama i Crnogorkom sam igrala prošle sezone tako da poznajem većinu ekipe i vjerujem da nam ne treba puno da se uigramo. Nedostajao im je vanjski šuter poput mene koji će raširiti protivničku obranu i time osloboditi prostor u reketu i igri naših bekova i centra. Smatram da ćemo biti dobra ekipa i da bi mogli biti prvaci lige za ostanak, kao i da bi mogli napasti i osvojiti Kup Ružice Meglaj Rimac – optimistična je šuterica koja će sigurno biti od velike pomoći svojoj novoj ekipi.