Monika Vojvodić nada se da će se barem sljedeća sezona igrati

Prošle sezone na polu sezoni napustila je ŽKK Split i došla u Požegu, za koju se odlučila i ove godine. Riječ je o tuzlanki  Moniki Vojvodić koja je rođena 19.8.2000., srednju školu je završila u Zadru, a sada studira na Slovenskom fakultetu Doba. Igra na poziciji šutera, a u dosadašnjoj karijeri promijenila je nekoliko klubova. Prve košarkaške korake napravila je u Jedinstvu u rodnoj Tuzli, nakon toga igrala je za Zadar, Brod na Savi, Dubravu Split te je sada članica Plamen Požege.

Koji je najveći košarkaški uspjeh?

Najveći uspjeh kolektivni: prvak WABA lige sa Jedinstvom i bronca sa reprezentacijom u14. Individualni uspjeh: najbolji strijelac međunarodnih turnira i jedno sam vrijeme držala rekord sa 8 ubačenih trica na jednoj tekmi sa 60%.

Koja je najbolja košarkašica s kojom si igrala?

Najbolja igračica sa kojom sam igrala je svakako iskusna Jelena Ivezić sa kojom sam zajedno na jednoj tekmi prošle sezone u Dubrovniku ubacila 62 poena.

Da ne igram košarku bavila bih se…

Vjerojatno modelingom jer sam i aktualni Top model Hrvatske.

Trica ili dvica?

Trica sa sedam metara svakako mada mi je i dvica uz dodatno slobodna bacanja također draga.

Koja je najglasnija suigračica?

Andrea Glomazic

Anegdota s utakmica, treninga ili putovanja.

Anegdota = kada smo putovali na waba utakmicu sa kombijem i čistili isti i slučajno sa bačenim smeće iz kombija smo bacili i ključ u kontejner, a trebali smo poslije odigrane utakmice putovati kući u drugu državu.

Omiljeno piće, hrana i destinacija koju želiš posjetiti?

Milkshake od jagode, ćevapi, Dubai.

Gdje se vidiš sljedeće sezone?

Trenutna želja mi je samo da bude iduće sezone zbog cijele ove situacije sa corona virusom.