/Monika Conjar ostavila sva tri boda u Osijeku! JESENSKA TITULA VRAĆENA U OSIJEK
IMG_6350

Monika Conjar ostavila sva tri boda u Osijeku! JESENSKA TITULA VRAĆENA U OSIJEK

Nogometašice Osijeka uspješno su započele povratak protekle sezone izgubljene dominacije u hrvatskom nogometu. Danas su na svojoj Mačkamami došle do minimalne ali zlata vrijedne pobjede protiv aktualnih prvakinja Hrvatske Splita zahvaljujući kojoj će zimovati kao vodeća momčad lige.

ŽNK OSIJEK – ŽNK SPLIT 1:0

Gusta magla uvelike je otežavala i gledateljima kojih se unatoč popriličnoj hladnoći okupilo više od 300, a posebice djevojkama na terenu. Uvodnih 15ak minuta proteklo je u blagoj dominaciji Osijeka, a ostatak prvog dijela u ravnopravnoj igri bez pravih prigoda. Od početka nastavka Osijek je preuzeo inicijativu, krenuo osjetno odlučnije, no gošće iz Osijeka odlično su se branile. Sredinom nastavka fantastična prilika za Izabelu Lojnu koja je ostala sama na 5-6 metara po sredini gola, no vratarka Splita Alves Karolainy koja je i inače bila sjajna je to čudesno obranila. Nekoliko minuta nakon toga vratarka gošći je bila nemoćna, lijepu akciju po desnoj strani započela je Lorena Balić, a udarcem sa 12-13 metara u gol pretvorila Monika Conjar. Po dobroj staroj tko će kome, susret je odlučila prošlosezonska igračica Splita. Do kraja je Osijek pokušao i do drugo gola kojim bi si stvorio dobru zalihu za uzvratni dvoboj u Splitu u kojem će se odlučivati o prvaku.

Zaslužena pobjeda Osijeka, pobjeda koja puno znači za samopouzdanje, ali i nosi odeđeni komoditet da je u Splitu za naslov prvaka dovoljan i jedan bod.

IMG_6502 IMG_6496 IMG_6487 IMG_6482 IMG_6400 IMG_6380 IMG_6350 IMG_6346 IMG_6319 IMG_6306 IMG_6303 IMG_6298 IMG_6293

Podijeli
  •  
  •  
  •