/Momčad Zorana Zekića uveličala 65.rođendan NK LIO OSIJEK JE SLAVIO S UVJERLJIVIH 11:0
lio osijek

Momčad Zorana Zekića uveličala 65.rođendan NK LIO OSIJEK JE SLAVIO S UVJERLJIVIH 11:0

Povodom 65.rođendana NK LIO odigrali su prijateljsku utakmicu nogometaši osiječkih klubova u kojoj prvoligaški gosti zasluženo dolaze do pobjede jer ipak su oni puno iznad amaterskih nogometaša. Sve u svemu pohvale i čestitke gostima na pobjedi te fer i korektnoj igri, a ovim putem se iz Lia zahvaljuju Nogometnom klubu Osijek zajedno s upravom i igračima što su se odazvali i uveličali obljetnicu, a isto tako i na poklonima te također svima koji su sudjelovali na bilo koji način i pomogli klubu.

Sudačka trojka Schremf, Reljan, Vuković odradila je vrhunski svoju zadaću, a prepoznali su to i gledatelji koji su se skupili u lijepom broju, a među njima se istaknuo Danijel Dani Tomić koji je potegao čak iz Tuzle da bi podržao rođendan ovog dugovječnog osječkog ligaša. Po tri pogotka zabili su Marić i Pervan, a u strijelce su se upisali i Štrkalj, Boban, Kamenar, Lončar i Benić.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.