/MOK Željezničar predvodi 2.A odbojkašku ligu.
MOK Željezničar

MOK Željezničar predvodi 2.A odbojkašku ligu.

Odbojkaši Osječkog MOK Željezničara su sjajnom serijom od 8 pobjeda osvojili jesensku titulu u 2.A nacionalnoj odbojkaškoj ligi istok. Osječka momčad je iz utakmice u utakmicu pokazivala da je ipak razina iznad konkurencije, pa su tako u čitavoj polusezoni izgubili samo 6 setova, i samo u dvije utakmice su bili prisiljeni na puni angažman.

MOK Željezničar 2
MOK Željezničar

U susretu 5. kola na gostovanju kod OK Zrinski u Nuštru željezničari su gubili 2-0 u setovima, da bi na kraju ipak dodali gas i preostala 3 seta poprilično uvjerljivo uzeli u svoju korist. Druga “kritična” utakmica je bilo gostovanje kod MOK Broda u 7. kolu, kada su se igrači Željezničara opustili nakon vodstva od 2-0, te su dozvolili domaćima da izjednače, ali ponovno u odlučujućem setu kvalitete gostiju dolazi do izražaja i bodovi putuju u Osijek.

Prvi pratitelji Željezničara su MOK Zrinski Nuštar sa omjerom 6-2 te MOK Marsonia sa omjerom 5-3.

Na začelju uvjerljivo posljednja je momčad HOK Borovo-Vukovar II koja u 8 kola nije uspjela osvojiti niti jedan jedini set, a zbog ne dolaska na utakmicu 5. kola protiv Marsonie kažnjeni su jednim minus bodom, tako da su trenutno u minusu taj jedan bod.

Lošu sezonu za vukovarske klubove upotpunio je i MOK Vukovar koji je predposljednji sa 4 boda ali uz utakmicu manje, koju će odigrati 29. prosinca u Vukovaru protiv MOK Brod.

Tablica 2.A lige seniora
Tablica 2.A lige seniora
Podijeli
  •  
  •  
  •