/MOK Mursa odlična u Karlovcu, sutra protiv Mladosti za bodove koji se prenose SLJEDEĆEG VIKENDA KREĆE DRUGA FAZA SUPERLIGE
Foto: STV

MOK Mursa odlična u Karlovcu, sutra protiv Mladosti za bodove koji se prenose SLJEDEĆEG VIKENDA KREĆE DRUGA FAZA SUPERLIGE

Osječki odbojkaši u nedjelju su uspješno odradili posao u Karlovcu u posljendjem kolu prvog kruga prvenstvenog natjecanja, a sutra ih čeka gostovanje kod Mladosti u Zagrebu u zaostalom susretu 12. kola.

Prema očekivanju u Karlovcu su igrači trenera Meringera pokazali da su dosta kvalitetniji i sa 3:1 su nadigrali domaću momčad. Nakon dva dobivena seta došlo je do malenog opuštanja što su domaći iskoristili za smanjenje rezultata, no u 4. su Mursaši ponovno bili ozbiljni i koncentrirani te su mirno priveli susret kraju i upisali 3 nova boda.

Za puno važnija 3 boda igraju sutra u Zagrebu, naime bodovi iz sudara s Mladosti se prenose u drugu fazu natjecanja, a taj dio prvenstva kreče za Mursu već u subotu kada im je isti i protivnik i lokacija, dakle ponovno Mladost u Zagrebu. U sljedećih mjesec dana Mursa ima priliku vidjeti gdje je u odnosu na dvije najbolje momčadi u državi, pokušati u tim međusobnim ogledima vidjeti gdje je šansa za iznenaditi ih kada dođe sama završnica prvenstva.

Naravno, u sljedećih mjesec dana u Osijeku će gostovati i Mladost i Ribola Kaštela, pa će i osječka publika imati krasnu priliku uživati u vrhunskoj odbojci, i naravno pomoći svojoj momčadi podrškom s tribina, dečki su to apsolutno zaslužili svime što su do sada pokazali unatoč objektivnim poteškoćama koje su ih pratile tokom čitave dosadašnje sezone.

Podijeli
  •  
  •  
  •