/Modrić: Uvijek ću dati maksimum za Hrvatsku KAPETAN UOČI GOSTOVANJA U TRNAVI
luka modrić

Modrić: Uvijek ću dati maksimum za Hrvatsku KAPETAN UOČI GOSTOVANJA U TRNAVI

Hrvatski kapetan Luka Modrić također je razgovarao s predstavnicima medija najavljujući ogled sa Slovacima u borbi za odlazak na Europsko prvenstvo.

Pun energije i želje

“Osjećam se dobro, prošao sam cijele pripreme nakon dobrog odmora i to me napunilo energijom i velikom želju da odigram sjajnu sezonu. U prvenstvu nismo startali najbolje, ali vjerujem da će se Real Madrid dizati, kao i ja kao pojedinac, a najvažnije je da me zdravlje služi”

Put prema pobjedi

“Svatko ima svoje viđenje stvari, ali što se mene tiče atmosfera je jako dobra, što se pokazalo i protiv Walesa. Pokazali smo zajedništvo, borbenost i htijenje – sve što trebamo pokazivati za Hrvatsku – kada je bio imperativ pobijediti. To je put koji trebamo slijediti, takvi trebamo biti i sutra te onda možemo očekivati i pozitivne stvari. Ako ne budemo 100 posto angažirani, onda nam se događaju rezultati kao u Mađarskoj. Svi smo željni odigrati veliku utakmicu, pobjeda bi bila fenomenalna, no moramo prije svega dati sve od sebe”

Najveća čast

“Iskreno, nisam razgovarao s Rakitićem i ne bih prije ovako važne utakmice želio razgovarati o toj temi. Usredotočeni smo na utakmicu, možda će poslije biti vremena za te priče. Ja sam imao i teških trenutaka u reprezentaciji i oko nje, ali uvijek sam sa zadovoljstvom dolazio i nikada nisam razmišljao ne doći, sve dok mogu pomoći i dok izbornik i stručni stožer misle da trebam. Najveća mi je čast igrati za Hrvatsku, to nije floskula, i uvijek ću dati svoj maksimum”

Veliki izazov u Slovačkoj

“Sjećam se da je bila teška, ne baš gledljiva prijateljska utakmica, a Slovačka je već tada imala dobru momčad, mladu, u naletu; takva je i danas. Hamšik im je prva zvijezda, ali imaju i drugih nezgodnih igrača, poput Lobotke, s kojim se susrećem u Španjolskoj. Kompaktni su i čvrsti u obrani, vole se nadigravati, ali nadam se da ćemo biti pravi. Znamo koliko nam sutrašnja utakmica znači. Svi smo spremni, a uvijek dobro odgovorimo na velike izazove. Vjerujem da će tako biti i sutra”

Podijeli
  •  
  •  
  •