/MNK Jakšić pobjednik Futsal kupa u Cerovcu PREKRASAN DOGAĐAJ U ORGANIZACIJI MNK BIRTIJCA
mnk jakšić

MNK Jakšić pobjednik Futsal kupa u Cerovcu PREKRASAN DOGAĐAJ U ORGANIZACIJI MNK BIRTIJCA

Nakon što je završena sezona malonogometnih turnira koji obilježavaju svako ljeto, a još  uvijek daleko od službenih natjecanja koja startaju u studenom u Malonogometnom klubu Birtijca odlučili su se po prvi puta organizirati jedno zanimljivo natjecanje – Futsal kup Cerovac 2018.

U goste su pozvali MNK Jakšić, MNK Skenderovci i MNK Kutjevo, a čitava priča pokrenuta je povodom šestog rođendana Birtijce. Iako je primarni cilj turnira druženje, prvom titulom okitio se MNK Jakšić koji se polako ali sigurno pretvara u pravi stroj za osvajanje pehara, nakon dva županijska kupa i jednog naslova u prvenstvu, sada je u vitrinama i naslov pobjednika cerovačkog Futsal kupa, a sve to u samo 3 godine postojanja.

U prvom polufinalu Jakšić je slavio protiv Kutjeva rezultatom 4:1, dok je Birtijca sa 7:2 nadigrala Skenderovce. U susretu za treće mjesto Kutjevćani su bili bolji od Skenderovaca, a u pravoj golijadi u finalu Jakšićani su bili bolji od domaćina Birtijce rezultatom 8:3 uz hattrick Šilhana.

Lijepa je ovo priča, Birtijca je od samog osnivanja jedna posebna priča, a ovim turnirom dodatno se ističu među svim klubovima, ovo je zasigurno tek početak jedne lijepe tradicije. Vodstvo MNK Birtijce zahvalio svim sudionicima turnira kao i općini Jakšić koja je pomogla organizaciju ovog turnira.

Podijeli
  •  
  •  
  •