MNK Helda 10. srpnja u Buku organizira malonogometni turnir

Malonogometni klub Helda i ovog ljeta organizira sad već tradicionalni malonogometni turnir koji se održava u Buku na stadionu Hrvatskinja.

Oglas

Dragi naši, pozivamo vas na četvrti malonogometni turnir MNK Helde koji će se održati na betonskom igralištu u Buku pokraj stadiona NK BSK Buka. Svi ste dobro došli i sve vas s nestrpljenjem čekamo. Vjerujemo da će se istinski malonogometni majstori zaputiti na naš turnir kako bi svima nama bilo zanimljivo, kako na terenu tako i izvan njega. Za sve mališane koji će doći sa svojim roditeljima pripremili smo napuhanac tako da i njima ne bude dosadno. Mi ćemo se potruditi da vam bude što ugodnije u našem društvu, a vi se odazovite u velikom broju kako bi ovaj događaj uspio. Osim nogometa za sve sudionike pripremit ćemo bogatu ponudu jela i pića. Vidimo se! – poručili su iz MNK Helda.

Oglas

Dakle u nedjelju u Buku na malonogometnom igralištu s asfaltnom podlogom vodit će se bitka za sportski prestiž, ali i za vrijedne novčane nagrade, pa se svakako isplati organizirati ekipu i doći na Hrvatskinju.