MNK Brod pokorio konkurenciju na sportskim igrama mladih

Mladi igrači Broda su prvaci Hrvatske! Ponovo Slavonci briljiraju u malom nogometu pa se na vrhu našla ekipa mladih i talentiranih nogometaša iz Slavonskog Broda pokazujući da tradicija razvoja odličnih malonogometaša i dalje traje i opstaje na ovim prostorima.

Bio je to klasični hladan tuš za sve protivnike da u konkurenciji brojnih mladih haklera iz čitave Hrvatske na kraju najjača ekipa postane ona iz naše regije. S dva gola T. Tipurića, te jednim Miličevića i Đurkovića, u finalu je s rezultatom 4:1 pala ekipa iz Korenice dok su u polufinalu slistili suparnike iz Gline rezultatom 6:4.

Fantastičan turnir od prve do zadnje utakmice, od početka smo se pokazali kao odlična i za sve suparnike neugodna ekipa te na kraju mogu reći zasluženo osvojili naslov najbolje momčadi u Hrvatskoj – za Sportalo je izjavio Stjepan Zeba koji je proglašen za najboljeg vratara kao i njegov suigrač Domagoj Đurković koji je bio najbolji igrač turnira.

Za šampione iz Slavonskog Broda su nastupili Stjepan Zeba, David Horvat, Mihael Miličević, Domagoj Đurković, Bruno Velikanović, Bruno Tolić, Tomislav Tipurić, Renato Tipurić, Filip Perković, Matijas Lazarić, a voditelj je bio Hrvoje Dankić.

S igračima Broda “igrao je” i igrat će zauvijek Jure Bogdanović koji je vjerojatno s neba bio najvatreniji navijač svojih nekadašnjih suigrača. Bravo momci i za naslov, ali i za ovu prekrasnu gestu!

Foto Facebook Stjepan Zeba, MNK Brod

 

%d blogeri kao ovaj: