Hladan tuš pokorio konkurenciju na sportskim igrama mladih

Mladi igrači iz Slavonskog Broda su prvaci Hrvatske! Ponovo Slavonci briljiraju u malom nogometu pa se na vrhu našla ekipa mladih i talentiranih nogometaša iz Slavonskog Broda pokazujući da tradicija razvoja odličnih malonogometaša i dalje traje i opstaje na ovim prostorima.

Oglas

Bio je to klasični Hladan tuš za sve protivnike da u konkurenciji brojnih mladih haklera iz čitave Hrvatske na kraju najjača ekipa postane ona iz naše regije. S dva gola T. Tipurića, te jednim Miličevića i Đurkovića, u finalu je s rezultatom 4:1 pala ekipa iz Korenice dok su u polufinalu slistili suparnike iz Gline rezultatom 6:4.

Oglas

Fantastičan turnir od prve do zadnje utakmice, od početka smo se pokazali kao odlična i za sve suparnike neugodna ekipa te na kraju mogu reći zasluženo osvojili naslov najbolje momčadi u Hrvatskoj – za Sportalo je izjavio Stjepan Zeba koji je proglašen za najboljeg vratara kao i njegov suigrač Domagoj Đurković koji je bio najbolji igrač turnira.

Oglas

Za šampione iz Slavonskog Broda su nastupili Stjepan Zeba, David Horvat, Mihael Miličević, Domagoj Đurković, Bruno Velikanović, Bruno Tolić, Tomislav Tipurić, Renato Tipurić, Filip Perković, Matijas Lazarić, a voditelj je bio Hrvoje Dankić. Najbolji pojedinci dolaze iz pogona MNK Brod 035.

S igračima Broda “igrao je” i igrat će zauvijek Jure Bogdanović koji je vjerojatno s neba bio najvatreniji navijač svojih prijatelja s kojima je igrao. Bravo momci i za naslov, ali i za ovu prekrasnu gestu!

Foto Facebook Stjepan Zeba, Sportske igre mladih