/MNK “Brod 035” ovog petka gostuje u Dubrovniku kod Squarea DUBROVČANI TAKOĐER IMAJU PLANOVA ZA DOIGRAVANJE, VELIK JE ULOG U OVOME SUSRETU
MNK Brod 035 - u Splitu

MNK “Brod 035” ovog petka gostuje u Dubrovniku kod Squarea DUBROVČANI TAKOĐER IMAJU PLANOVA ZA DOIGRAVANJE, VELIK JE ULOG U OVOME SUSRETU

MNK “Brod 035” ovog petka gostuje u Dubrovniku kod Squarea.

Nakon 2 tjedna ovog petka, 17. ožujka nastavlja se natjecanje u Prvoj HMNL s utakmicama 18. kola. Pred malonogometašima Broda 035 je neugodno gostovanje u Dubrovniku kod Squarea kod momčadi koja također kao i Brođani želi u doigravanje za prvaka u koje ide 6 prvoplasiranih klubova. Premda je prošlo 2 tjedna od posljednje utakmice i pobjede nad Uspinjačom i dalje je veliki problem treneru Ćorluku izostanak velikog broj igrača.

Stanka u prvenstvu zbog završnice malonogometnog Kupa Hrvatske dobro je došla za sve klubove kako bi uoči 5 posljednjih kola ozlijeđeni igrači sanirali ozljede te se momčadi pripremili za završnicu prvenstva. Na žalost u ova 2 tjedna ponajbolji igrač Broda 035 Osječanin Dražen Čavar koji je s 13 golova i najbolji klupski strijelac nije u ovom vremenu sanirao ozljedu te ga gotovo sigurno neće biti na parketu u Dubrovniku, ali putuje s ekipom kao moralna podrška. Uz njega nema niti drugog Osječanina Armanda Kajfeša koji je protiv Uspinjače prestrogo isključen te je dobio crveni karton, dok je na toj utakmici 3. žuti karton zaradio i Igor Mirković koji je u posljednje vrijeme ponajbolji igrač ekipe trener Ćorluke.

Uz Čavara, Kajfeša i Mirkovića u Dubrovnik neće niti igrači koji igraju veliki nogomet za Marsoniju i Oriolik, a to su: Almedin Bundavica, Goran Jurić, Tomislav Ferić i Luka Đerek, dok nema niti Ante Gudelja te Ivana Marića koji su u inozemstvu. Jedino bi možda mogao zaigrati Robert Ruhek koji se još uvijek nije dovoljno oporavio.

Do sada su Brod 035 vukli Čavar i Bundavica, a kad njih nije bilo protiv Uspinjače, onda su glavne uloge pripale Mirkoviću i Kajfešu. Međutim, sada niti njih nema te će u Dubrovniku biti jako teško doći do bodova. Pogotovo što je Square na 7. mjestu te za Brođanima koji su na 6. mjestu imaju zaostatak od 6 bodova. Naravno da Dubrovčani tu razliku žele prepoloviti, dok bi Brodu 035 i bod na ovom gostovanju i s ekipom koja će otići na sami jug Hrvatske bio ravan pobjedi. Tako je za sastav trenera Ćorluke u ovih 5. posljednjih kola svaka utakmica važna ukoliko žele nastup u doigravanju.

U prvom dijelu prvenstva Broda 035 je s 5:2 na domaćem terenu s 2 gola Čavara i Kajfeša te jednim Bundavice svladao Square. Sada neće biti niti jedan od tih igrača te će bez imperativa Brođani ovog petka u Dubrovniku pokušati ostati neporaženi.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.