/Mladostašice još jednom prejake u Kupu SLAVONKE U DRESU MLADOSTI IDU PO PRVI TROFEJ SEZONE
žok osijek0010

Mladostašice još jednom prejake u Kupu SLAVONKE U DRESU MLADOSTI IDU PO PRVI TROFEJ SEZONE

Odbojkašice Osijeka odradile su i gostovanje u Zagrebu kod tamošnje HAOK Mladosti i ponovno doživjele poraz koji znači put Mladosti u finale Kupa gdje ih čeka kaštelanski Cemex.

Uglavnom se znalo da jeto put bez puno nade, Mladost je i u Osijeku pokazala da je kvalitetnija ekipa u ovom trenutku i slavila je 3:0 pobjedu pa je bilo prilično iluzorno očekivati da Osječanke mogu uzvratiti istom mjerom u Domu odbojke. Prva dva seta Mladost je odradila punim gasom, a kada su u trećem malo popustile odmah su Osječanke bile u egalu, no snage za osvajanje seta ipak nije bilo.

15. OK MARINA KAŠTELA – OK KAŠTELA CEMEX 1:3 (25:21,19:25,20:25,22:25)
16. HAOK MLADOST – ŽOK OSIJEK 3:0 (25:17,25:14,25:23)

Mladost tako odlazi u finale gdje ćemo svakako navijati za zagrebački klub zbog naših Slavonki u njihovim redovima, naime Mladost je ove sezone definitivno na slavonski pogon, u žutom su Antonia Volmut, Katarina Pavičić i Dinka Kulić.

Osječankama slijedi mali odmor pa priprema za gostovanje u češkoj Ostravi u uzvratu drugog kola CEV Challange cupa gdje ih čeka još jedna “nemoguća misija” U prvom dvoboju Ostrava je u Osijeku slavila 3:0 pobjedu i pokazala da je riječ o ozbiljnoj ekipi za to natejcanje. Osječankama je taj put u Češku nagrada za sve pokazano u prošloj sezoni, ali i poticaj da dodaju gas i u aktualnoj i ponovno se plasiraju među 4 najbolje ekipe u državi što je svakako prioritet u nastavku sezone.

Podijeli
  •  
  •  
  •