Mladost Margečan upala u crnu rupu, a Plitvica upisala prvi bod

Preostalih četiri utakmice petog kola Elitne ŽNL Varaždin su odigrane danas. Mladost Margečan već je  treće kolo bez pobjede, a Plitvica (G) upisala prvi bod na tablici.

Oglas

NK Mladost Margečan – ŠNK Polet Tuhovec 0:2

Oglas

Momčad NK Mladosti Margečan, danas je ugostila igrače Poleta i vidno razočarana napustila travnjak. Ovo je već treće kolo u nizu u kojemu igrači Mladosti nisu ostvarili pobjedu. Danas je za njih presudio opet odlični Denis Bartolec koji je prvi pogodak zabio u 12. minuti igre, a drugim, samo osam minuta kasnije, je zaključio susret.

Oglas

NK Jalžabet – NK Ivančica (I) 0:1

Pred 250 gledatelja u Jalžabetu su se susrele momčadi NK Jalžabet i NK Ivančica (I). Danas je u korist gostiju presudan bio dosuđeni kazneni udarac u 15. minuti igre kojeg je realizirao Leon Grgur. Također, još jedan kazneni udarac je bio dosuđen, ali za domaću momčad te ga ista nije realizirala.

Pogodak s bijele točke pogledajte ovdje.

NK Polet (C) – ŠNK Nedeljanec 0:4

Nešto dinamičniji nogomet se igrao u Cestici gdje je vrhunsku pobjedu odnijela gostujuća momčad. Najviše se tijekom igre istaknuo Tomislav Medved s dva postignuta gola, a slavlju za nova tri boda pridonijeli su i golovi Horvata (36.) i Jurice Budena u 85. minuti igre.

NK Plitvica (G) – NK Budućnost (V) 2:2

Odlična utakmica se danas odigrala između dvije posljednje momčadi na tablici. U Gojancu je bilo poprilično gusto u prvom poluvremenu jer su gosti poveli već u drugoj minuti golom Souza De Oliveire, a zatim i Ferreire De Souse. No, niti igrači Plitvica se nisu dali tako lako pa su stvar spasili Borna Horvat i Valentino Brezovec koji su svojoj momčadi osigurali prvi bod na tablici.