/Mladost u Lipiku, Slavonac domaćin Tomislavu MŽNL SLAVONSKI BROD - POŽEGA
kaptol slavonac jakšić mladost 011

Mladost u Lipiku, Slavonac domaćin Tomislavu MŽNL SLAVONSKI BROD - POŽEGA

Stigli smo do same završnice prve polusezone prvog izdanja MŽNL Brod – Požega koja se do sada pokazala kao pun pogodak. Sama činjenica da je vrlo teško predvidjeti ishod bilo koje utakmice govori da je liga dobra, izjednačena i kvalitetna. Sikirevci su se pod Labakom probudili pa više niti protiv njih nitko ne računa na lake bodove, a gledatelji mogu uživati u dobrom nogometu.

Tri su kola do kraja jeseni, a jesenskog prvaka dobit ćemo među trojcem Slavonac, Mladost i Svačić. Omladinac i Zadrugar su ipak zaostali da bi bilo realno očekivati da će spomenuti trojac zajedno prosipati bodove i otvoriti im priliku za vrh. Kako se i očekivalo Brodski klubovi su uspješniji od požeških, prvi iz PSŽ su nogometaši Kuzmice koji su na 6. mjestu.

Slavonac definitivno ostavlja bolji dojam na gostovanjima nego na svom terenu, no ipak će morati i na njemu biti pravi ako žele jesensku titulu. Najviše vremena su proveli na vrhu, sasvim sigurno i očekuju tu provesti čitavu zimu. U goste Slavoncu dolazi Tomislav koji nije u dobroj formi, dolaze s dva uzastopna poraza pa je imperativ na domaćinu još veći. Mladost ide u goste Lipiku koji je u proteklom kolu konačno slavio na gostovanju pa pun samopouzdanja dočekuje jednog od kandidata za titulu. Lipičani sigurno vrijede više no što tablica pokazuje, bit će to veliki ispit za Rosandićevu momčad. S obzirom na ljestvicu i dosadašnji učinak Jakšića na gostovanjima Svačiću daju za pravo da očekuje nova tri boda, pa čak i laka tri boda. Jakšićani su na svom terenu vrlo neugodan protivnik, no na gostovanjima su do sada bez boda.

U Kuzmici u subotu u kasnijem terminu gostuke pakrački Hajduk. Sigurno zanimljiva utakmica u kojoj će puno toga ovisiti o trenutnoj inspiraciji, i na jednoj i na drugoj ima igrača koji jednim potezom rješavaju utakmcie, čiji budu raspoloženiji u velikoj je prednosti. Kuzmičani su kako smo rekli do sada najviše pokazali od požeških klubova, ali i dalje imaju dosta krivih koraka tako da put u njihov Park nije put bez nade za protivnike. Omladinac i Zadrugar čekaju seriju krivih koraka trojca s vrha da bi ulovio jesensku titulu, ali naravno i sami moraju pobjeđivati. Omladinac u Vrbi dočekuje Požegu koja dolazi osokoljena pobjedom nad Kaptolom, domaćin je bez Rašića i Radića pa iako je veliki favorit ipak za goste to nije put bez nade. Zadrugar gostuje upravo u Kaptolu. Poletijeva momčad se polako diže, u prošlom kolu je poražena ali je odigrala dobru utakmicu u kojoj je nedostajala samo realizacija.

Sve utakmice osim one u Kuzmici igraju se u 14,00 sati, Kuzmica, Lipik i Slavonac domaćini su u subotu, a preostali susreti igraju se u nedjeljno posljepodne.

Podijeli
  •  
  •  
  •