Mladost iz Vođinaca osvajač memorijala u Novim Mikanovcima

Dovršen je memorijal Drago Špoljarić u Novim Mikanovcima trijumfom najdugovječnijeg sudionika turnira Mladosti iz Vođinaca.

Poredak 25. Memorijala “Drago Špoljarić” koji je održan u Novim Mikanovcima:
1. NK Mladost Vođinci
2. NK Sloga Novi Mikanovci
3. NK Mladost Antin
4. NK Slavonac Prkovci
Utakmica za 3. mjesto 25. Memorijala “Drago Špoljarić”
NK”MLADOST” A – NK”SLAVONAC” P 6:2 (2:1)
Strijelci za Mladost Antin 4x Matanović Stjepan, 1x Belić, 1x Ivanković Matej, za Slavonac 1x Palijan 1x Perković.
U jednoj odličnoj utakmici za 3.mjesto Antinčani su od samog početka utakmice igrali borbeno na pobjedu što i govori sam rezultat utakmice. Slavonac je igrao na momente, ali ih nije išla završnica što Antinčani koriste i lakoćom dolaze do gola. Sve u svemu jedna odlična pripremna utakmica.
Finale 25. Memorijala Drago Špoljarić
NK”Sloga” – NK”Mladost” V 1:4 (1:0)
Strijelci za Slogu Gašpar za Mladost Lajtman Domagoj, Lajtman David, Supiger i auto gol Karakaša. Odigrana je jedna prava finalna utakmica u kojoj je domaćin pokazao karakter i dobru igru te zasluženo otišao na odmor s vodstvom od 1:0. Početkom drugog dijela utakmice Mladost izjednačava na 1: 1. Od 55. minute lagano Mladost preuzima igru i stvara šanse i tako postiže svoje pogotke do kraja utakmice, zasluženo pobjeđuje i osvaja Memorijal.
Nogometni klub Sloga se zahvaljuje svim učesnicima Memorijala, svim navijačima sva četiri kluba koji su fer i korektno navijali za svoj klub. Također se zahvaljuje sucima koji su odsudili ovaj Memorijal Zdravku Božić, Damiru Jurčević i Ivanu Sušac.
Posebna zahvala ide momčadi Mladosti iz Vođinaca koja ovaj Memorijal nikada nije preskočila, što znači da su tu sve ove duge godine i zato im još jednom veliko hvala što su svojim dolaskom fer i korektnom igrom uvijek uveličali ovaj Memorijal. Hvala svim sponzorima, pokrovitelju 25. Memorijala Općini Stari Mikanovci, i naravno svima onima koji su bili uključeni u rad da se ovaj Memorijal održi – poručuju iz redova domaćina i organizatora Sloge.