Mladost iz Sibinja se marljivo priprema za slijedeću sezonu.

Obavili smo razgovor sa trenerom Mladosti iz Sibinja Irfanom Islamijem koji nam je govorio o planovima i željama za iduću sezonu. Mladost je prošle sezone odigrala dosta čupavo prvenstvo, završili su na 12 mjestu. U odnosu na prošlu sezonu doveli su dosta pojačanja  s kojima priželjkuju borbu za gornji dio tablice.

Oglas

Irfan nam je rekao da dečki vrijedno i marljivo treniraju te da je zadovoljan dosadašnjim odazivom na treninzima. Pitali smo ga što očekuju i kakve su ambicije u ovoj sezoni, odgovorio nam je da oni žele i vjeruju da će se boriti za gornji dio tablice i da to Mladost zaslužuje, a da bi sve ispod petog mjesta bio potpuni neuspjeh za njih. Uz marljive treninge odigrali su turnire u Bebrini i Slatiniku, u Slatiniku su bili prvi, a u Bebrini drugi gdje su izgubili na penale od Slatinika, uz to odigrali su još jednu utakmicu u Čaglinu gdje su uvjerljivo slavili.

Oglas

Što se tiče pojačanja, doveli su za sada pet dobrih igrača koji će im dodatno pomoći u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Otišao je bivši trener i igrač Miroslav Štefanović u redove Marsonije kao pomoćni trener i Ivan Abramović  je otišao u Stupnik. Ostatak ekipe ostao je na okupu. Trener vjeruje da će se njegova momčad boriti za sami vrh tablice zato što to s novim pojačanjima i ostatkom ekipe ova momčad i zaslužuje. Mladost otvara sezonu sa odličnom momčadi Lipika to će im odmah biti pravi test da vide što su napravili za vrijeme priprema.

Oglas