Mladost iz Pavlovaca organizira još jedan Ljetni kup

Pod dirigentskom palicom trenera mlađih kategorija Marka Čičeka mali igrači pavlovačke Mladosti već duži niz godina postižu pamtljive rezultate i polako pune i seniorski pogon, a jedna od bitnijih stepenica u njihovom razvoju je naravno i domaći Ljetni kup Mladosti koji je stigao i do svoga devetog izdanja.

Oglas

Ove godine će se održati početkom druge polovine lipnja no zbog lakše i bolje organizacije samih natjecateljskih aktivnosti organizator obavještava sve zainteresirane da će se prijave vršiti zaključno do kraja ovog tekućeg tjedna pa se stoga požurite s prijavama kako ne bi ostali uskraćeni pružiti radost svojim mališanima da se domognu novih pehara i medalja.

Oglas

Za odličja će imati prigodu svoje borbe odraditi mali igrači u 4 natjecateljske kategorije tijekom vikenda 18./19.lipnja kroz termine koje možete pročitati na plakatu, a za više ekipa u istoj kategoriji organizator nudi popust. S obzirom da je broj mjesta ograničen požurite s prijavama koje možete uputiti Marku Čičeku na broj telefona:

Oglas

091 551 1925