Mladost iz Molvi u novim avanturama pod okriljem 4.NL BJ-KC-VT!

Nakon solidnih igara i trećeg mjesta izborenog u 1.ŽNL Koprivničko-križevačkoj te izborenog četvrtfinala kupa, Mladost iz Molvi od ove će se sezone natjecati pod okriljem 4. NL BJ-KC-VT. Pripremni period momčadi iz Molvi započeo je sa prozivkom u ponedjeljak, a za trenera koji će ih voditi u nove izazove odabran je Ante Jeličić.

Oglas

Nakon izborenog trećeg mjesta u 1.ŽNL KKŽ, NK Mladost iz Molvi spremno je uskočila i iskoristila priliku da iduću sezonu uđu kao novi član 4. NL BJ-KC-VT. Podsjetimo, Mladost je protekle sezone u 26 prvenstvenih kola obilježila učinak od 19 pobjeda, dva remija i pet poraza što im je bilo dovoljno da sa 59 bodova osvoje treće mjesto uz gol razliku 71:34.

Oglas

Prošlosezonski uspjeh: “3.mjesto u 1.žnl, 1/4 finals kc-kž kupa, od igrača su svi bili vrlo dobri al možda najviše su se istaknuli Ivan Šignjar i Franjo Jaković. Uprava i klub su zadovoljni sa sezonom uz malo sreće smo mogli završiti kao prvaci, u kupu smo došli do četvrtfinala i sve u svemu uspješna sezona. Pošto smo ušli u 4. NL želja nam je da se ustabilimo i da budemo konkirenti svakoj momčadi u ligi. Angažirali smo se i putem Youtubea, Facebooka te Instagram kanala”- poručili su nam iz NK Mladost Molve

Oglas

Tijekom ljetnog prijelaznog roka, Mladost Molve su uz trenera Antu Jeličića pojačali i vezni Ivan Ante Radoš te Dario Horvat, kao i vratar Marko Marinković  te obrambeni igrač Ivan Mihoković. Što se tiče odlazaka, klub su napustili  Ivan Šignjar i Damjan Kurtanjek koji su pojačai Podravac Virje te Miroslav Šklebar koji od ljeta nosi dres Drave iz Novigrada Podravskog.

Klub je nastao 21.srpnja 1958. Najvećim uspjehom Mladosti smatra se ulazak u 2.HNL 2001/02. Također, značajni su 1/16 finala kupa Hrvatske 2000. s Dinamom kao i sa Hajdukom 2007. Klub je također osvojio naslov prvaka 3.hnl u sezoni 2004/05. Mladosti iz Molvi želimo puno sreće u nadolazećim izazova i  očuvanju tradicije nogometa u ovom pitoresknom zavičaju te uspješnu adaptadiciju u novom zahtjevnom višem rangu natjecanja.