Mladost iz Kloštra Podravskog u novim pohodima pod ravnanjem Gorana Bosilkovskog!

Mladost iz Kloštra Podravskog, trenutačno desetoplasirana momčad 4. NL BJ-KC-VT, okupit će se na prozivku u sklopu proljetnih priprema 28.01. s početkom od 15:00. U proljetnom dijelu sezone čast da vodi klub dobio je makedonski stručnjak Goran Bosilkovski, koji je ljubazno s nama podijelio impresije o svojoj novoj radnoj sredini.

Oglas

Sva nagađanja o tome tko će voditi Mladost iz Kloštra Podravskog krajem prosinca razriješila je klupska uprava povjerivši zadatak šefa stručnog stožera poznatom imenu na slavonskim travnjacima, makedonskom stručnjaku Goranu Bosilkovskom.

Oglas

Goran Bosilkovski trener je s UEFA A kategorijom, uz to je i diplomirani trener nogometa sa Skopskog sveučilišta, a u bogatoj igračkoj karijeri igrao je u Makedoniji, nakon čega je stigao u Hrvatsku te nastupao za Viroviticu, Suhopolje, Lučko, Croatiju iz Grabrovnice, Pitomaču i Novalju. Nakon igračke stigla je i trenerska karijera u kojoj je bio prvi čovjek struke Croatije iz Grabrovnice, Pitomače, Virovitice i Kalinovca

Oglas

Javnost je s novim trenerom upoznata preko priopćenja za javnost na službenoj klupskoj stranici: “-Novi trener naše Mladosti je gospodin Goran Bosilkovski! Na prijedlog našeg dojučerašnjeg šefa doveli smo odličnog trenera u kojeg svi u klubu imamo puno povjerenje. Mi se veselimo suradnji sa novim trenerom i nadamo se uspješnoj suradnji sa puno dobrih rezultata! – stoji u priopćenju NK Mladosti iz Kloštra Podravskog.

“-Ambicije su plasirati se što je moguće bolje u gornji dio tablice. Nastaviti put koji smo si zacrtali Uprava kluba i ja, te se ovom prilikom želim zahvaliti bivšem treneru Ranku Celiščaku. Što se tiče pojačanja, još smo u pregovorima. Uprava i novi sportski direktor Matija Kovačić rade na tome iako znamo koliko je u zimskom prijelaznom roku teško doći do kvalitetnog igrača i papira. Vezano uz infrastrukturu, nakon uređenja tribina, imamo nove aluminijske golove koje ćemo početi koristiti u ovoj godini.”- komentirao je za Sportala trener Mladosti iz Kloštra Podravskog, Goran Bosilkovski

Što se tiče pripremnih utakmica, Mladost će u veljači odmjeriti snage s Bratstvom iz Gornjeg Bazja, zatim slijede susreti sa Drnjem, Podravcem iz Torčeca, a te u posljednjem vikendu veljače s NK Dravom iz Novigrada Podravskog. Generalna za prvenstvo bit će 5.3. u susretu s Prugovcem a tjedan dana kasnije slijedi prvenstveni ogled 14. kola s Dinamom iz Predavca.

Podsjetimo, Mladost iz Kloštra Podravskog nalazi se na desetom mjestu 4. NL nakon odigranih trinaest kola uz učinak od četiri pobjede, tri neriješena ishoda te šest pretrpljenih poraza. Mladosti, svim njenim simpatizerima kao i novom treneru želimo puno uspjeha u ispunjavanju kratkoročnih i dugoročnih klupskih ciljeva!