Mladost iz Kloštra Podravskog u pohodu na novu sezonu 4.NL BJ-KC-VT!

NK Mladost iz Kloštra Podravskog u 102. godinu svog postojanja ulazi nakon što su prošle sezone u 4.NL BJ-KC-VT ostvarili plasman na osmom mjestu, u zlatnoj sredini prvenstvene ljestvice. Kakve su ambicije i planovi veselog stojednogodišnjaka pokušali smo doznati od predsjednika kluba i škole nogometa Vjekoslava Golubića kojem zahvaljujemo na iscrpnim informacijama!

Oglas

NK Mladost pod vodstvom Ranka Celiščaka usred je pripremnog procesa za novu nadolazeću sezonu u okviru 4.NL BJ-KC-VT, a pred novim izazovima polako su se slegli dojmovi od protekle sezone pa sada hladne glave momčad Mladosti može se okrenuti novim izazovima.

Oglas

Podsjetimo, Mladost iz Kloštra Podravskog proteklu je sezonu završila na osmom mjestu prvenstvene ljestvice 4.NL BJ-KC-VT gdje je u 26 prvenstvenih kola ostvarila učinak od devet pobjeda, dva remija te šesnaest poraza, što je sa skupljenih 29 bodova bilo dovoljno za osmo mjesto koliko je imao i sedmoplasirani Ferdinandovac.

Oglas

“Prošla sezona je za naš klub prošla dosta specifično i turbulentno, u prvom dijelu sezone smo krenuli dobro i skupili dosta bodova, ali su se tada pojavile ozljede i samo su se nizale, dok su se jedni oporavili drugi su se ozljedili pa smo tako na utakmice odlazili sa jedanaest igrača, a u samom finišu sezone smo imali igrače koji su se žrtvovali za naš klub i odigrali utakmice ozljeđeni. Imali smo jako puno utakmica u kojima je presudio jedan gol i možda smo mogli još tu i tamo uzeti koji bod. Kad se sve zbroji mislim da je osmo mjesto sasvim uredu.”- pojasnili su nam iz NK Mladosti.

O klupskim ambicijama : Što se tiče ambicija za ovu sezonu naravno da svaki klub koji ima neku ambiciju želi biti u vrhu, a ista stvar je i kod nas, uvijek želimo biti u vrhu i biti što bolji, ali da ima nekog rezultatskog imperativa, nema.

Ove sezone Klub je prvotno našao rješenje u napadu jer su se nakon odlaska Marka Nikolića malo mučili u tom dijelu pa su rješenje našli u Denisu Kovaču, drugom strijelcu 1. Žnl Virovitičko-podravske gdje je zabio 34 pogotka. Doveli su i Matiju Miloša, dugogodišnjeg kapetana Pitomače koji će učvrstiti obranu Mladosti .

Vratili su i Dorijana Pintara koji će u Mladosti odigrati svoju prvu seniorsku sezonu. Nakon nekoliko sezona u klupske redove vratio se i Dejan Klemen. Ove sezone Klub se odlučio bazirati se isključivo na domaćim dečkima i igračima koji mogu dolaziti na svaki trening, a ukoliko bude prilike možda se pojave i neka nova lica.

Ove sezone Klub su napustila dva Zagrepčanina Valentin Jurić i Domagoj Vidaković koji su u Mladosti proveli nekoliko sezona u kojima su svojim odličnim igrama pokazali svoju kvalitetu i itekako pomogli klubu.

Klub je prošle godine obilježio 100 godina postojanja, ali zbog teških uvjeta nije bilo proslave, ali iz Kluba poručuju da je ona svakako u planu. Što se tiče klupskih uspjeha onaj koji odskače je definitivno osvojeni Županijski kup 2019. godine.

Upravi, klubu te navijačima Mladosti želimo puno sreće i uspjeha te ostvarivanju zacrtanih kratkoročnih te dugoročnih planova Kluba u drugom stoljeću njegova postojanja!