Mladost iz Draža za dlaku odnijela titulu baranjske 2. ŽNL

Završena je nikad uzbudljivija utrka za naslovom prvaka u baranjskoj 2. ŽNL. Prvak je na kraju postala momčad Mladosti iz Draža koja je zahvaljujući boljem međusobnom omjeru ispred nosa odnijela titulu Bratstvu iz Jagodnjaka.

Oglas

Oglas

Bratstvo je na svom terenu došlo do pobjede u posljednjim minutama susreta s Dinamom zahvaljujući pogocima Roberta Nospaka. Na njihovu žalost, to im nije bilo dovoljno, jer je Mladost slavila u Bilju rezultatom 2:0. Obrana Mladosti punih sedam utakmica nije primila pogodak, a do novog ih je slavlja kojim su potvrdili titulu doveo Dejan Marković s dva pogotka. U Batini je domaći Napredak poražen od gostiju iz Čeminca, dok je u Suzi Columbus s visokih 5:2 ispratio goste iz Karanca.

Oglas

U Petlovcu su domaćin i Jovan Lazić podijelili bodove iako je Petlovac 15 minuta prije kraja imao dva pogotka prednosti, no gostima je bod dvama pogocima osigurao Nikola Trkulja. Pravu su golijadu vidjeli gledatelji u Kozarcu gdje su domaći Međimurec i Šokadija podijelili bodove u susretu s čak osam pogodaka. Belje je u niži rang ispratilo momčad Ribara u utakmici u kojoj je Robert Zaboš postigao čak pet pogodaka za momčad iz Kneževa.