Mladost Črnkovci novi lider lige Valpovo – Miholjac

Zaista je uzbudljiva ovosezonska 2. ŽNL Valpovo – Miholjac, iz kola u kolo se mijenjaju vodeće momčadi lige, nakon 9 odigranih kola imamo pet momčadi koje se praktično ravnopravno bore za vrh, vodeću Mladost i petoplasirani Zelčin dijele samo 3 boda.

Oglas

Mladost je na vrh zasjela pobjedom na domaćem terenu protiv Hajdina i to nakon što su gosti poveli golom Vinceka, preokret i skok na čelnu poziciju kreirali su Kupanovac i Majdenić koji je pogodio u 86. minuti. Zvonimir Korbar bio je početkom drugog poluvremena jedini strijelac u minimalnoj pobjedi Satnice nad Bočkincima kojom se Satnica pozicionirala kao prvi pratitelj Mladosti. Podravac iz Bistrinaca i Sloga su podijelili bodove uz po pogodak na svakoj strani, domaćinu je prednost u 2. minuti s bijele točke donio Trbojević, a bod gostima iz Samatovaca donio Petrinec. Podjela bodova i u Lacićima gdje su Viktorija i Dubrava odigrali utakmicu bez golova. Sokol je uvjerljivo nadigrao Graničar, na odmor se otišlo sa samo golom prednosti za domaćina, no na kraju je to završilo sa velikih 6:2 a u redovima Sokola s dva se gola istaknuo Toth.

Oglas

Zelčin je na gostovanju u Nardu uvjerljivo slavio protiv Drave iskoristivši igrača više kojeg su imali od 19. do 64. minute, a briljantan nastup imao je Ivan Magić koji je postigao hattrick, dok se kod domaćina istaknuo Mladen Skelac koji je postigao oba Dravina gola, no nije to bilo dovoljno za ozbiljnije ugrožavanje gostujuće pobjede. U derbiju kola u Moslavini uvjerljivo slavlje domaćeg Podravca. Omladinac je teško stradao iako se sve do poluvremena činilo da će utakmica biti potpuni egal do samog kraja. Dvije minute prije odmora prednost Podravcu donosi Ivan Pavin, a odmah u otvaranju nastavka s bijele točke precizan je Matoković, dok je sve dileme oko pobjednika otklonio Matej Pavin u 77. minuti. U derbiju začelja gostujuća pobjeda BSK-a u Ivanovu, Novoselić je zabio tri komada, Herega dva pa dva pogotka Kovačevića nisu ugrozila slavlje Bizovčana. Beničanci su sjajno otvorili dvoboj protiv Hrvatskog sokola i nakon 15 minuta imali dva gola prednosti zahvaljujući Vešligaju i Cvetaniću, a minutu prije odmora Vuksanić budi nadu gostima. Početkom nastavka domaćin golom Davidovića ponovno bježe na +2, dok je konačni rezultat u 66. postavio Barić, imali su gosti dovoljno vremena za poravnanje, no mreže su mirovale a bodovi ostali u Beničancima.

Oglas

Rakitovica : NK “Sokol” NK “Graničar” 6 : 2

Satnica : NK “Satnica” NK “Bočkinci” 1 : 0

Lacići : NK “Viktorija” NK “Dubrava” 0 : 0

Nard : NK “Drava” NK “Zelčin” 2 : 5

P. Moslavina : NK “Podravac” (PM) NK “Omladinac” 3 : 0

Črnkovci : NK “Mladost” (Č) NK “Hajdin” 2 : 1

Ivanovo : NK “Ivanovo” NK “BSK Termia” 2 : 5

Bistrinci : NK “Podravac” (B) NK “Sloga 1958” 1 : 1

Beničanci : NK “Beničanci” NK “Hrvatski sokol” 3 : 2