Mladost Cerić ili Sloga Račinovci?

Pomalo se vraćamo u uobičajeni ritam rada, ali ovoga puta u suživotu s koronavirusom pa su mnogi organizatori za sada položili s odličnim održavanje malonogometnih turnira ili kvalifikacijskih susreta za popunu liga iznad.

Pred domaćinima u Ceriću i Račinovcima je također takav izazov pa će osim borbe na terenu za plasman u Prvu ŽNL VSŽ biti borba i s nevidljivim neprijateljem na terenu, ali i izvan njega.

Određeni su termini, satnica i domaćinstva odigravanje kvalifikacijskih utakmica za popunu elitnog županijskog ranga gdje su svoje mjesto pod suncem već našli ili ga još uvijek traže prvaci Drugih ŽNL iz  tri saveza VSŽ.

Podsjetimo da su pravo nastupa u Prvoj ŽNL stekli Nosteria (NS Vinkovci), Bršadin (NS Vukovar) dok će se treći putnik tražiti u duelu prvoplasirane ekipe NS Županja – Sloge iz Račinovaca te drugoplasirane ekipe NS Vinkovci Mladosti iz Cerića.

Prva kvalifikacijska utakmica se igra 19.srpnja (nedjelja) s početkom u 18 sati u Ceriću dok je uzvrat tjedan dana kasnije u Račinovcima – 26.srpnja također s početkom u 18 sati.

Foto FB Mladost Cerić