/Mladi trener Domagoj Vragolović na klupi Omladinca u 1. ŽNL OTVARANJE PRVENSTVA U PIŠKOREVCIMA
IMG-bfc1f1749fc738864542efdd9e12c845-V

Mladi trener Domagoj Vragolović na klupi Omladinca u 1. ŽNL OTVARANJE PRVENSTVA U PIŠKOREVCIMA

NK Omladinac iz Josipovca Punitovačkog bio je dugi niz godina u vrhu 2. ŽNL NS Ðakovo, a u pošloj sezoni su uvjerljivo osvojili prvo mjesto osiguravši ga već 6 kola prije kraja. Zanimljiv je, prilično raritetan, podatak da prvih 14 kola nisu primili niti jedan jedini gol! Prošlu sezonu ekipu je vodio Šimo Živković koji je zbog privatnih obaveza podnio ostavku na kraju sezone, a vodstvo kluba odlučilo je dati priliku mladom Domagoju Vragoloviću.

Pripreme za ovu sezonu su počele 21.7. kada su ekipi predstavljeni novi trener Domagoj Vragolović i njegov pomoćnik Igor Smoljo (ujedno i trener pionira NK Omladinac).

Omladinac Josipovac Punitovečki

U ovoj prvoj prvoligaškoj sezoni cilj je biti u sredini tablice bez opasnosti od ispadanja. U igračkom kadru nema velikih promjena, 2 igrača su otišla(Igor Stuhli u NK Zrinski, Jurjevac i Domagoj Hulak u HNK Đakovo Croatia), a 3-4 došla. Klub je ponosan što 90% igračkog kadra čine domaći igrači. Kao trener mogu reći da mi je najvažnije da nema novih odlazaka. Trenutno raspolažem sa 24 imena i u pripremnim utakmicama svi će dobiti svoju priliku. Unatoč godišnjim odmorima odaziv na treninzima je odličan. Igrači vrijedno rade i nestrpljivo čekaju iskušenja koja nosi jača liga. Zadovoljan sam s igračkim kadrom koji imam, a i suradnjom s upravom kluba – kratko je za Sportalo predstavio stanje u momčadi i ambicije u prvoligaškom društvu Domagoj Vragolović.

Do 1. kola u kojem će Omladinac odmah igrati lokalni derbi Đakovštine u Piškorevcima u planu je odigrati 7 pripremnih utakmica:

 

4.8. Raketa(Beravci)-Omladinac
7.8. Slavonija(Budrovci) – Omladinac
11.8. NK Omladinac-Polet(Semeljci)
14.8. i 15.8. Turnir Slovaka, uz nas sudjeluju NK Vihor (Jelisavac), NK Zrinski (Jurjevac) i NK Viktoria(Našički Markovac),
18.8. utakmica kupa NS Ðakovo
21.8. Omladinac – NK Posavina (Velika Kopanica).

IMG-c2c6bda1fd0b15fb7f4b806e8770decc-V

Podijeli
  •  
  •  
  •